آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۵۲۲۶

سهم ۱۶ درصدی اصفهان در تولید و صادرات پروتئین کشور

مدیرکل دامپزشکی اصفهان گفت: با استقرار ۱۶ درصد از صنعت دام، طیور و آبزیان کشور در اصفهان، این استان جایگاه ویژه‌ای در تولید و صادرات مواد پروتئینی دارد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، شهرام موحدی مدیرکل دامپزشکی اصفهان گفت: ارزش صنعت دام و طیور کشور بیش از یک هزار همت(یک هزار میلیارد تومان) و ارزش آن در اصفهان بیش از ۱۱۶ همت(بیش از ۱۱۶ هزار میلیارد تومان) است که صیانت از این سرمایه‌ جزو ماموریت های مهم اداره کل دامپزشکی استان است.

وی ادامه داد: این استان با تولید سالیانه ۲.۳۶ میلیون تن انواع محصولات دامی، ۱.۹ میلیون تن شیر خام و بیش از ۱۷۳ هزار تن تخم مرغ، رتبه نخست کشور را به خود اختصاص داده است.

مدیرکل دامپزشکی اصفهان با بیان اینکه بخش دام، طیور، آبزیان و کشاورزی دومین صنعت قدرتمند ایران محسوب می‌شود، اظهار کرد: سالانه ۷۲ هزار تن گوشت قرمز، ۱۴ هزار تن گوشت بوقلمون و ۶ هزار و ۹۷۰ تن عسل در این استان تولید می‌شود.

موحدی افزود: سال گذشته یک میلیون و ۳۰۰ هزار قطعه جوجه بومی در مرکز مرغ بومی اصفهان تولید شد و این استان از این نظر نیز رتبه نخست را در بین مراکز مرغ بومی کشور به خود اختصاص داده است.

وی گفت: هشت درصد کل جمعیت دام کشور شامل ۴۴۰ هزار راس گاو و گوساله، ۲.۸ میلیون راس گوسفند و بز و پنج هزار و ۷۰۰ راس اسب و چهار هزار و ۸۰۰ نفر شتر نیز در این استان استقرار دارند.

موحدی اظهار کرد: در حال حاضر یک هزار و ۳۶۷ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیت ۳۴ میلیون قطعه و ۲۴۰ مرغداری تخمگذار با ظرفیت تولید ۱۸ میلیون قطعه در استان ما مشغول فعالیت هستند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار