مسئول بسيج دانشجويي دانشگاه زنجان معرفي شد
به گزارش خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» از زنجان، ارجمند، فرمانده سپاه انصار المهدي استان زنجان در اين مراسم به اهميت ترويج فرهنگ و تفكر بسيجي در دانشگاه پرداخته و با تبيين واژه بسيج، به بيان ويژگي هاي فرهنگ بسيج اشاره كرد.
وي با تبيين فرهنگ بسيجي به تشريح حرف «ب» بسيج پرداخته و آنرا را نماد «بيداري» دانست و مصداق هاي روشني از بيداري بسيجيان و هوشياري و آگاه به زمان بودن آنان برشمرد.
وي با اشاره به بيداري و آگاه به زمان بودن شهدا، گفت: به عنوان نمونه ذكر و ياد و خاطره ياران امام حسين(ع) پس از 1400، دليل جاودانگي آنان است.
ارجمند دشمن شناسي و خودشناسي را عامل اصلي موفقيت دانسته و تصريح كرد: جمعيت و ملتي پيروز است كه نسبت به توطئه هاي دشمن بصيرت و بيداري داشته باشد.
وي با ذكر خاطراتي از دلاوري هاي رزمندگان اسلام در هشت سال دفاع، تداوم روحيه بيداري را در بسيجيان حال حاضر و دانشجويان بسيجي به عنوان پرچمدار تفكر بسيجي در دانشگاه ها خواستار شد. /انتهاي پيام/