آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۰۱۶

استاندار اردبیل: دستگاه‌های اجرایی باید از اطلاع‌رسانی کلیشه‌ای فاصله بگیرند

استاندار اردبیل گفت: مدیران اجرایی باید از اطلاع‌رسانی کلیشه‌ای فاصله گرفته و با بهره‌گیری از روش‌های نوین عملکرد خود را تبیین کنند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مسعود امامی یگانه روز یکشنبه در جلسه شورای اطلاع رسانی با تبیین چالش‌ها و مشکلات پیش روی اطلاع رسانی اظهار کرد: واقعیت این است اطلاع‌ رسانی در دولت‌های مختلف با چالش‌هایی مواجه بوده است به طوری که رسانه‌های غیررسمی مشتری بیشتری در بین افکار عمومی دارند و بعضا در سر بزنگاه‌ها رسانه‌هایی محل رجوع مردم می‌شوند که غیرمعتبر و یا معاند هستند.

وی با تاکید بر لزوم تقویت و به روز رسانی فرایندهای اطلاع رسانی گفت: هرچند نمی‌توان مردم را در استفاده از رسانه‌ها دسته‌بندی کرد ولی واقع امر این است که در سطح محلی رسانه‌های محلی و استانی برش و نفوذ بیشتری از رسانه ملی دارند که این مسأله باید تحلیل و بررسی شود.

استاندار اردبیل ادامه داد: در گذشته که نشریات محلی فعال‌تر بودند برخی از این نشریات برای کسب درآمد و تامین هزینه‌های خود آگهی دریافت می‌کردند که مشاهده می‌شد مدیرانی که کارایی چندانی نداشتند بیشتر به این نشریات آگهی می‌دادند و دستگاه‌هایی که کار و فعالیت بیشتری داشتند حضوری در این نشریات نداشتند و اصلا وقت نمی‌کردند به این کارها بپردازند.

وی با اشاره به گسترش فعالیت فضای مجازی اظهار کرد: در شرایط کنونی هم فضای مجازی به نوعی عین فضای حقیقی شده است و در فرایند اطلاع رسانی بسیار موثر و نقش‌آفرین شده است.

استاندار اردبیل با تاکید بر لزوم تبیین عملکرد دستگاه‌ها از سوی روابط عمومی‌ها گفت: مایه تاسف است اگر مدیر دستگاه و یا روابط عمومی آن نخواهد عملکرد خود را برای افکار عمومی بیان کند، ما نمی‌خواهیم در این عرصه بزرگنمایی شده و یا اخبار غیرواقعی به افکار عمومی داده شود ولی حتما لازم است گزارش اقدامات خود را به اشکال مختلف برای مردم بیان و تشریح کند.

وی تصریح کرد: بعضا شاهد کارهای بزرگی چه در حوزه‌های عمرانی و اقتصادی و یا در زمینه جذب اعتبارات هستیم و اگر مدیران دستگاه‌ها نتوانند و یا نخواهند به هر دلیل اقدامات خود را بیان کنند زنگ خطری است که باید جدی گرفته شده و برای آن چاره‌اندیشی شود.

استاندار اردبیل گفت: جایگاه شورای اطلاع‌رسانی در آگاهی‌دهی خدمات و دستاوردهای دولت به مردم، تنویر افکار عمومی و مسیردهی رسانه‌ای از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

امامی یگانه اظهار کرد: شورای اطلاع‌رسانی محوری برای تبیین سیاست‌ها و دستاوردهای دولت است که باید جایگاه واقعی خود را پیدا کرده و با برنامه‌ریزی دقیق، نقش موثری در ارتقای سطح آگاهی عمومی ایفا کند.

وی افزود: روابط عمومی‌ها پل ارتباطی بین مردم و دستگاه‌های اجرایی هستند و باید با اطلاع‌رسانی دقیق و به‌موقع، تصویر درستی از عملکرد ادارات متبوع خود به جامعه ارائه دهند.

وی با تاکید بر ضرورت برگزاری دوره‌های آموزشی برای مدیران روابط عمومی، گفت: مسئولان روابط عمومی باید توانایی‌های خود در حوزه اطلاع‌رسانی را ارتقا داده و با بهره‌گیری از اساتید برجسته و متخصصان این حوزه، دانش و مهارت‌های لازم را کسب کنند.

استاندار اردبیل با تأکید بر اهمیت برگزاری نشست‌های منظم با اصحاب رسانه بیان کرد: تعامل سازنده با رسانه‌ها، می‌تواند به مدیریت صحیح فضا و افکار عمومی به‌ویژه در مواقع حساس کمک کند.

امامی یگانه همچنین با اشاره به آسیب‌هایی که انتشار برخی مطالب به اقتصاد استان وارد می‌کند، گفت: سواد رسانه‌ای برای همه مدیران ضروری است و باید با آگاهی کامل از تاثیر رسانه‌ها، نسبت به انتشار اخبار و اطلاعات، حساسیت لازم را داشته باشند.

وی با تاکید بر لزوم بازنگری در جایگاه سازمانی روابط عمومی‌ها و ایجاد شبکه‌ای برای انتشار اطلاعات افزود: با ایجاد این شبکه می‌توان اطلاعات را به‌طور سریع و دقیق در اختیار مردم قرار داد و از ایجاد ابهام و سوءتفاهم جلوگیری کرد چراکه عملکردها باید به شکل احسن گفته شود.

استاندار اردبیل ورود شورای اطلاع‌رسانی برای ارزیابی روابط عمومی‌ها را کار مثبتی ارزیابی کرد و گفت: با تصویب شورا و چکش‌کاری در کارگروه‌ها می‌توان به نارسایی‌های موجود در حوزه اطلاع‌رسانی تذکر داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار