آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۰۸۱

شکارچیان متخلف محیط‌بان بوشهری را مجروح کردند

مدیرکل محیط زیست بوشهر گفت: شکارچیان متخلف با شلیک ساچمه‌زن، محیط‌بان منطقه حفاظت‌شده مند را زخمی کردند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، عبدالرحمن مرادزاده گفت:  گشت و کنترل همیشگی محیط بانان در منطقه مُند و پایش وضعیت زیستی آهوهای منطقه، در ساعت‌های اولیه بامداد روز شنبه شانزدهم فروردین ماه، محیط بانان این منطقه متوجه نور چراغ یک دستگاه موتورسیکلت و صدای شلیک گلوله در منطقه حفاظت شده بودند که به سمت نور حرکت می‌کنند.

وی با بیان اینکه متخلفین به منظور شکار آهو وارد منطقه شده بودند یادآور شد: متخلفان در حال شکار حیات وحش بودند که محیط بانان برای دستگیری آنان اقدام کردند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر ادامه داد: متخلفین شرور با تظاهر به خروج از منطقه در راه برگشت مامورین از منطقه کمین کرده و با اقدام به شلیک مستقیم سلاح ساچمه زنی از فاصله نزدیک با باعث مصدومیت اصغر شفیع از ناحیه پهلو محیط بان این اداره کل شدند.

مراد زاده با بیان اینکه پس از زخمی کردن محیط بان متخلفین شرور از صحنه متواری شده بودند یادآور شد: محیط بان مجروح بلافاصله توسط همکاران به مرکز بهداشت شهر بردخون از توابع شهرستان دیر انتقال و پس از کنترل اولیه، برای درمان تکمیلی به بیمارستان کنگان منتقل گردید.

وی گفت: در حاضر اقدامات اولیه درمانی برای وی انجام شده و با پایداری شرایط وی مراحل تکمیلی درمان انجام خواهد شد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان بوشهر اضافه کرد: در همان نخستین ساعت این حادثه، اقدامات اداری و قضایی و هماهنگی لازم از سوی دادستان شهرستان دیر و قاضی کشیک انجام و دستور لازم برای دستگیری شکارچیان متخلف به عوامل انتظامی و امنیتی داده شد.

مرادزاده افزود: منطقه حفاظت‌شده مُند، در بخش بردخون از شهرستان دیر در استان بوشهر در ۱۳۰ کیلومتری جنوب بندر بوشهر واقع شده است.

وی گفت: در منطقه حفاظت شده مُند پستاندارانی نظیر آهو، گراز، گرگ، روباه معمولی، کفتار راه‌ راه، تشی، سیاه‌گوش، گربه جنگلی، خرگوش و ۵۸ گونه های مختلف پرندگان حضور دارند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار