آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۱۶۴

پرونده برای ۲۵۰۰ واحد صنفی متخلف در مازندران تشکیل شد

مدیرکل تعزیرات مازندران گفت: در طرح نوروزی برای ۲۴۹۲ واحد صنفی متخلف استان پرونده تشکیل شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، تقی حسام از اجرای طرح ویژه گشت مشترک بازرسی به منظور کنترل و تنظیم بازار در ایام ماه مبارک رمضان و عید نوروز خبر داد و گفت: این طرح از پنجم اسفند ۱۴۰۳ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۴ با هدف جلوگیری از افزایش بی‌رویه قیمت‌ها و برخورد با متخلفان اجرا شد.

وی افزود: در این بازه زمانی، ۶۳۵ اکیپ گشت بازرسی تشکیل شدند که وظیفه نظارت بر نحوه توزیع کالاهای اساسی، اقلام ضروری و تنظیم بازار را برعهده داشتند.

مدیرکل تعزیرات حکومتی مازندران گفت: در این طرح، از پنج هزار و ۱۶۰ واحد صنفی استان بازرسی انجام و برای دو هزار و ۴۹۲ واحد صنفی متخلف پرونده تشکیل شد.

حسام همچنین از افزایش ۱۷۵ درصدی میزان بازرسی‌ها نسبت به سال گذشته خبر داد و گفت: گشت‌های مشترک تعزیرات با حضور میدانی رؤسای شعب و بازرسان دستگاه‌های نظارتی مانند سازمان صمت، جهاد کشاورزی و اتاق اصناف، در راستای پیشگیری از تخلفات احتمالی و برخورد قاطع با محتکران و گران‌فروشان انجام شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار