کاهش آمار تلفات و سرقت در سیستان و بلوچستان قابل تقدیر است
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۱۹۵

کاهش آمار تلفات و سرقت در سیستان و بلوچستان قابل تقدیر است

نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان گفت: کاهش تلفات و سرقت و افزایش کشف آن، نتیجه تلاش نیروهای انتظامی و امنیتی است.
کاهش آمار تلفات و سرقت در سیستان و بلوچستان قابل تقدیر است

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، آیت الله مصطفی محامی روز یکشنبه در دیدار فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان اظهار کرد: متأسفانه سال گذشته شروع سختی داشتیم اما امسال به لطف خدا و تلاش‌های شما، با وجود تهدیدها و حساسیت‌ها، شروع آرامی را تجربه کردیم.

وی از کاهش آمار تلفات، سرقت و افزایش کشف سرقت به‌عنوان نتایج تلاش نیروهای انتظامی و امنیتی یاد کرد و ادامه داد: عوامل مختلفی مانند شرایط اقتصادی، اجتماعی و سیاسی در این مسائل تأثیرگذار هستند اما باید تلاش کرد تا در حد توان وظایف به‌ درستی انجام شود.

امام جمعه زاهدان خاطرنشان کرد: همه برنامه‌ها، اولویت‌ها و جهاد مورد نظر در صورتی به‌درستی اجرا خواهد شد که انسان‌های درست داشته باشید و برای داشتن چنین افرادی باید رسیدگی و حمایت در زمینه‌های مختلف صورت گیرد.

آیت الله محامی افزود: رسیدگی، ابعاد متعددی دارد؛ از جمله تأمین مالی، مسکن، ابزار کاری، مهارت‌آموزی و مهم‌تر از همه، تقویت تعهد، تدین و انگیزه چرا که اگر ابزار و مهارت باشد اما ایمان و تعهد نباشد کار به جایی نخواهد برد.

وی تأکید کرد: در کار فرهنگی و تربیتی نباید فقط به آمار و برگزاری برنامه‌های کمی اکتفا کرد، بلکه باید نتیجه کار تربیت انسان‌های سالم و مؤمن باشد.

امام جمعه زاهدان با اشاره به تجربیات دوران دفاع مقدس، ادامه داد: در آن دوران، بسیاری بدون ابزار، اما با ایمان و انگیزه به میدان می‌رفتند و ایمان و تعهد نقش تعیین‌کننده‌ای دارند.

وی نقش رفتار عملی مسئولان و فرماندهان را در تربیت نیروهای انسانی مؤثر دانست و گفت: نیروها باید از رفتار عملی فرماندهان خود درس بگیرند، نه فقط از سخنرانی‌ها و جلسات و باید به این جهت توجه ویژه داشته باشیم.

پربازدیدترین آخرین اخبار