آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۲۰۷

شناسایی ۲۵۰ تغییر کاربری غیرمجاز در قزوین

فرمانده یگان حفاظت اراضی قزوین گفت: ۲۵۰ مورد تغییر کاربری غیرمجاز در تعطیلات نوروز شناسایی و تخریب شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرهنگ مهدی بختیاری اظهار کرد: پس از شناسایی تغییر کاربری‌ها اقدامات قانونی لازم برای برخورد با متخلفان طبق تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ‌ها در دستور کار قرار گرفت.

وی اضافه کرد: با هدف جلوگیری از تغییر کاربری اراضی کشاورزی در ایام نوروز، به‌ طور متوسط روزانه ۱۵ نفر از کارکنان این یگان به صورت مستقیم و ۵۰ نفر نیز به صورت غیرمستقیم مسوولیت گشت‌زنی و حفاظت از اراضی کشاورزی را بر عهده داشتند.

سرهنگ بختیاری با تاکید بر اهمیت مشارکت مردمی در حفاظت از اراضی کشاورزی، افزود: مشارکت و نظارت همگانی، بهترین و موثرترین راه برای حفاظت از سرمایه‌های ملی کشور است.

این مسئول یادآور شد: از شهروندان گرامی تقاضا داریم در صورت مشاهده هرگونه تخریب و تغییر کاربری زمین‌های کشاورزی، مراتب را از طریق تماس با سامانه ارتباط مردمی حفاظت اراضی کشاورزی به شماره ۱۳۱ اطلاع دهند.

فرمانده یگان حفاظت امور اراضی استان قزوین اضافه کرد: به طور مستمر بر حفظ و حراست از اراضی کشاورزی نظارت خواهیم داشت و با هرگونه تخلف در این زمینه به شدت برخورد خواهیم کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار