افزایش دما در مازندران/خطر خسارت به خزانه‌های برنج
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۶۵۳۴

افزایش دما در مازندران/خطر خسارت به خزانه‌های برنج

معاون هواشناسی مازندران گفت: از دوشنبه تا پنج‌شنبه با افزایش دما و وزش باد گرم، احتمال آتش‌سوزی جنگل‌ها و خسارت به خزانه‌های برنج بالا می‌رود.
افزایش دما در مازندران/خطر خسارت به خزانه‌های برنج

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، احمد اسدی اظهار کرد: روز گذشته شاهد افزایش محسوس دما در استان بودیم به‌طوری‌که بیشینه دمای هوا در برخی مناطق استان به بیش از ۳۰ درجه سانتیگراد رسید.

وی افزود: دمای هوا طی روز گذشته در شهرستان ساری به ۳۴ درجه رسید که گرم‌ترین نقطه استان بود و امروز دوشنبه هرچند جو پایداری در آسمان استان حاکم است اما نسبت به روز گذشته حداکثر دما به‌صورت نسبی کاهش می‌یابد.

اسدی اضافه کرد: البته احتمال رگبار پراکنده همراه با وزش باد در ارتفاعات استان وجود دارد و طی روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه شاهد افزایش محسوس دما در استان هستیم که روز پنج‌شنبه این افزایش دما محسوس است.

معاون توسعه و پیش‌بینی هواشناسی مازندران با هشدار افزایش آتش‌سوزی در جنگل‌ها و تنش دمایی و احتمال آسیب به خزانه برنج، افزود: هوادهی خزانه برنج در طول روز، تخلیه آب خزانه در طول روز و آبگیری مجدد آن در شب و اجتناب از روشن کردن آتش در جنگل‌ها و مراتع و سایر اقدامات پیشگیرانه طی روزهای پیش‌رو مورد تاکید است.

اسدی اظهار کرد: عصر پنج‌شنبه باعبور سامانه ناپایدار علاوه بر افزایش ابر انتظار داریم در ارتفاعات نیمه غربی شاهد رگبار و رعدوبرق باشیم که در برخی مناطق می‌تواند از شدت بیشتری برخوردار باشد.

وی یادآور شد: همچنین روز جمعه باتوجه به شکل گیری جریانات شمالی دمای هوا به صورت محسوس کاهش می‌یابد و هفته آینده هم هفته خنکی را پیش‌رو خواهیم داشت. دریای مازندران امروز به‌صورت موج کوتاه پیش‌بینی می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار