
قاچاقچیان چوب کماکان درحال غارت سیستان+فیلم
به گزارش خبرنگار گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، روز گذشته اداره کل منابع طبیعی سیستان و بلوچستان در پاسخ به سوال مطرح شده درخصوص غارت درختان سیستان توسط قاچاقچیان چوب و کارگاه های زغال سازی اعلام کرد که از اواخر سال گذشته جهت قطع و حمل چوب درختان سیستان هیچ مجوزی صادر نشده است و حتی از عدم صدور مجوز برای کارگاه های زغال سازی خبر داد.
بنابراین گزارش پس از پیگیری های صورت گرفته و تصاویر دریافتی از گروه های مردمی در منطقه سیستان، در هیچ کدام از این موارد بیان شده شاهد مقابله و برخورد قاطعی با متخلفین نیستیم و از یک طرف قاچاقچیان چوب در حال غارت و صادرات چوب سیستان هستند.
از طرفی دیگر کارگاه های ذغال سازی بدون هیچ دردسری درحال سوزاندن آخرین ریشه های امید مردم سیستان درکارگاه های زغال سازی می باشند.
بنابراین گزارش احمدزاده معاون حقوقعامه دادسرای مرکز استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار دانشجو از ورود به این موضوع خبر داد و اعلام کرد بزودی جزئیات پیگیری های صورت گرفته به اطلاع عموم مردم خواهد رسید.
بیشتر بخوانید:
قاچاق غیرقانونی چوب درخت گز از منطقه سیستان در سایه ناهماهنگی دستگاههای نظارتی!+فیلم