امحای پنج تن مواد مخدر در ارومیه
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۴۳۳۸۳۶

امحای پنج تن مواد مخدر در ارومیه

فرمانده انتظامی آذربایجان غربی از امحای پنج تن انواع مواد مخدر در ارومیه خبر داد و گفت: مقابله با مواد مخدر یکی از مهم‌ترین وجوه کاری این فرماندهی است و با تمام توان در این مسیر گام برمی‌داریم.
مواد مخدر

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار رضا جهانبخش، فرمانده انتظامی آذربایجان غربی، در آیین امحای پنج تن انواع مواد مخدر در ارومیه، از ادامه مبارزه بی‌امان با سوداگران مرگ خبر داد و گفت: مقابله با مواد مخدر یکی از مهم‌ترین وجوه کاری این فرماندهی است و با تمام توان در این مسیر گام برمی‌داریم.

وی اضافه کرد: مواد مخدر و اعتیاد از جمله مهم‌ترین عوامل بروز ناهنجاری‌های اجتماعی به شمار می‌رود و فرماندهی انتظامی استان تلاش بی‌وقفه‌ای برای جلوگیری از اعتیاد جوانان توسط سوداگران مرگ دارد.

فرمانده انتظامی آذربایجان غربی از جمع‌آوری یک هزار و ۵۰۰ معتاد متجاهر از سطح معابر و تفرجگاه‌های استان در سال جاری خبر داد و اظهار کرد: تمرکز ویژه پلیس در سال جاری بر پاکسازی نقاط آلوده و ساماندهی معتادان متجاهر بوده است.

وی با اشاره به اینکه پلیس امسال ضربات محکمی به کانون‌های فساد و استعمال مواد مخدر در استان زده است، ادامه داد: تاکنون ۵۰ خانه ناامن که به عنوان مرکز استعمال و تردد معتادان و توزیع‌کنندگان استفاده می‌شد، شناسایی، کشف و تعطیل شده است.

سردار جهانبخش همچنین از اجرای طرح پاکسازی محله‌محور در آذربایجان غربی خبر داد و گفت: ۲۰۰ نقطه آسیب‌زا در سراسر استان برای اجرای این طرح انتخاب و عملیات با قدرت و موفقیت در آنها اجرا شد.

وی به تلاش‌های دشمنان برای تحت‌الشعاع قرار دادن مأموریت‌های پلیس نیز اشاره کرد و افزود: این امر به هیچ وجه مانع عزم راسخ جان‌برکفان انتظامی در مبارزه بی‌امان با سوداگران مرگ نشده است.

فرمانده انتظامی آذربایجان غربی با بیان اینکه پلیس مقتدر امروز درگیر یک جنگ نابرابر با دشمنان تروریستی به سرکردگی آمریکا است، اضافه کرد: فرزندان ملت در فراجا حتی برای یک لحظه نیز از مأموریت‌های ذاتی خود غافل نشده و عقب‌نشینی نکرده‌اند.

پربازدیدترین آخرین اخبار