
توجه به بافت فرسوده قم از اولویتهای مدیریت شهری
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، محمود مسگری امروز در جمع خبرنگاران بیان کرد: امروزه یکی از مهمترین مسائلی که در بحث تملک داریم این است که باید این موضوع مهم به عدالت و یکسان انجام شود.
وی در ادامه ضمن تاکید بر ظرفیتهای هسته مرکزی شهر قم گفت: هسته مرکزی شهر قم ظرفیت بسیار خوبی برای رونق صنعت گردشگری داشته و اگر بتوانیم این محدوده را با کمک مردم و جذب سرمایههای خرد و کلان شهروندان بهسازی کنیم در اقتصاد شهر بسیار تأثیرگذار خواهد بود.
رئیس کمیسیون معماری و شهرسازی شورای اسلامی شهر قم ادامه داد: امروز بافت فرسوده قم به یکی از معضلات شهری تبدیلشده و بستهای تشویقی و تخفیف ۱۰۰ درصدی عوارض نتوانسته مردم را برای بهسازی بافت فرسوده تشویق کند و باید شهرداری تدابیر دیگری بیندیشد.
سخنگوی شورای اسلامی شهر قم در پایان صنعت ساختمان را بهعنوان صنعتی مرتبط با مدیریت شهری و پیشران در تولید معرفی و عنوان کرد: باید یکی از اولویتهای شهر توجه به بافت فرسوده و رونق ساختوساز در این محدوده باشد تا بتوانیم علاوه بر بهبود شرایط فرهنگی اجتماعی آن بر رونق ساختوساز نیز تأثیر بگذاریم.