
دستگیری شرور میدان عطار مهرویلای کرج در کمتر از ۶ ساعت+فیلم
فرمانده انتظامی استان از دستگیری شروری که در میدان عطار مهرویلای کرج، اقدام به نزاع و درگیری با فروشنده البسه فروشی و ضرب و شتم وی کرده بود در کمتر از ۶ ساعت خبر داد.
به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سردار حمید هداوند در پی شکایت مردم از شرور میدان عطار و مهرو یلا گفت: ماموران کلانتری ۱۷ مهرویلای کرج پس از اعلام خبری مبنی بر درگیری یک نفر اراذل و اوباش با یک فروشنده البسه فروشی و ضرب و شتم وی بلافاصله پیگیری این موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.
سردار هداوند افزود:ماموران با انجام اقدامات پلیسی هویت این اوباش را شناسایی و او را در حالی که در خودروی شخصی اش در حوالی گلشهر کرج حضور داشت در عملیاتی ضربتی دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان با اشاره به اینکه متهم در بازجویی اولیه پس از دستگیری به عمل مجرمانه خود اعتراف کرده است در پایان گفت: پلیس همواره با افرادی که قصد برهم زدن نظم عمومی را داشته باشند برابر قانون با قاطعیت برخورد خواهد کرد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.