آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۷۰۵

سایه سنگین ۱۰ سال خشکسالی بر معیشت مردم گلستان

استاندار گلستان گفت: در ۱۰ سال گذشته خشکسالی و کم بارشی مشکلات عدیده‌ای برای بخش کشاورزی ایجاد و سفره مردم گلستان را کوچک کرده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، علی‌اصغر طهماسبی در گفت‌وگو با خبرنگاران اظهارکرد: اقوام و مذاهب ساکن در گلستان شمالی به طور مسالمت آمیز با هم زندگیمی‌کنند؛ این مساله صرفا یک تاکتیک نیست بلکه عین وحدت و وفاق عملی و اعتقادی بوده و در کشور مثال زدنی، کم نظیر و مایه افتخار است.

وی اضافه کرد: اهل سنت ساکن در گلستان چه ترکمن و چه بلوچ و دیگر اقوام (۱۷ قوم) ساکن در این استان، همواره زندگی برادرانه، مسالمت آمیز همراه با وحدت داشته‌ و در غم و شادی‌های یکدیگر شریک بوده و هستند.

استاندار گلستان افزود: در ۱۰ سال گذشته خشکسالی و کم بارشی مشکلات عدیده‌ای برای بخش کشاورزی کشور و استان ما بویژه در نواحی شمالی آن ایجاد و سفره مردم را کوچک کرده است.

طهماسبی به سد درحال ساخت نرماب چهل چای مینودشت هم اشاره کرد و بیان داشت: اگر این سد که عملیات اجرایی آن ۱۵ سال پیش شروع شده و همچنان ادامه دارد در موعد مقرر پنج سال آن ساخته و آبگیری می‌شد، اکنون اهالی شرق گلستان مشکل کمبود و تنش آب آشامیدنی، آب مورد نیاز کشاورزی و صنعت را نداشتند.

استاندار گلستان گفت: اکنون همه تلاش دولت چهاردهم تکمیل این سد مهم و شروع آبگیری آن از مهرماه امسال است ضمن اینکه دولت پیگیر سد «چایلی» مراوه‌تپه و رفع مشکل و جابجایی اهالی ۶ روستای واقع در کاسه این سد است و دسورات لازم به راه و شهرسازی، آب منطقه‌ای و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی گلستان داده شده است.

وی بابیان اینکه رفع مسائل و مشکلات کشور تنها با همراهی مردم و تلاش مسوولان و کارگزاران محقق می‌شود، اضافه کرد: مردم ما از اقوام و مذاهب اسلامی همانطور که در هشت سال دفاع مقدس، دوران سازندگی کشور و دیگر مقاطع در کنار هم و حضور در صحنه بر مشکلات فایق می‌آمدند امروز هم باید بیش از پیش در کنار هم باشیم.

استاندار گلستان به حماسه حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن پارسال و روز جهانی قدس امسال هم اشاره کرد و گفت: دشمن و استکبار جهانی از همین حماسه حضور و در صحنه بودن مردم ایران می‌ترسد و نه تنها نمی‌تواند نگاه چپ به ما داشته باشد بلکه امروز درخواست مذاکره نیز می‌کند

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار