وزارت راه در احداث جاده ریگان-نرماشیر تسریع نماید
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۷۹۸۲
امام جمعه ریگان:

وزارت راه در احداث جاده ریگان-نرماشیر تسریع نماید

امام جمعه ریگان گفت: مردم شرق استان کرمان منتظرند تا وزارت راه در روند احداث جاده ریگان-نرماشیر تسریع می‌کند و این پروژه خاتمه می‌یابد.

وزارت راه در احداث جاده ریگان-نرماشیر تسریع نماید

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام ابوالقاسم عباس‌زاده امام جمعه ریگان در خطبه‌های نماز جمعه این شهرستان با اشاره به نحوه خدمات‌دهی بانک‌ها، بیان کرد: بانک‌ها تبعیض را کنار بگذارند.

او با اشاره به عزل معاون پارلمانی توسط رئیس جمهور عنوان کرد: از این اقدام دکتر پزشکیان قدردانی می‌کنیم. 

وی سپس به لزوم توجه به مسائل توسعه شهرستان اشاره کرد و خطاب به استاندار کرمان و وزارت راه گفت: مردم شرق استان کرمان منتظرند ببینید در روند احداث جاده ریگان-نرماشیر تسریع می‌شود.

عباس‌زاده گفت: نگاه مسئولین باید نسبت به جاده ریگان-نرماشیر تغییر پیدا کند و این موضوع را به طور ویژه جهت رفاه مردم و حل مشکلات پیگیری نمایند.

پربازدیدترین آخرین اخبار