آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۸۳۵۴

تکمیل جاده تاکسیسه به مورزرد زیلایی در دستور کار/۲۵ کیلومتر باقی‌مانده در انتظار تامین اعتبار

با حضور استاندار و نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی عملیات ساخت قطعه دوم جاده تاکسیسه به مورزرد زیلایی آغاز شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، استاندار با بیان اینکه جاده تاکسیسه به مورزرد زیلایی ۵۰ کیلومتر است و ۷ کیلومتر آن در سال‌های گذشته و ۸ کیلومتر دهه فجر ۱۴۰۳ با اعتبار ۴۷ میلیارد تومان بهره برداری شد گفت: قطعه دوم نیز به طول ۹.۵ کیلومتر و اعتبار ۵۴ میلیارد تومان کلنگ‌زنی شد.

رحمانی افزود: تلاش می شود ۲۵ کیلومتر باقیمانده با همدلی و همراهی مدیران استانی و ملی و تامین اعتبار به بهر برداری برسد تا این منطقه علاوه بر داشتن راه ارتباطی ایمن به شبکه راه‌های کشور متصل شود.

وی با بیان اینکه با ایجاد راه مناسب در هر منطقه زمینه حضور سرمایه‌گذاران بخش خصوصی فراهم می‌شود، ادامه داد: وجود دریاچه زیبای مورزرد زیلایی بیانگر ظرفیت این منطقه در حوزه گردشگری است و سرمایه‌گذاری در این حوزه منجر به ایجاد اشتغال و تامین درآمد برای مردم می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار