آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۸۰۳۵

امام جمعه موقت ایلام: آمریکا ثابت کرده قابل اعتماد نیست

حجت‌الاسلام شمس الله سراج با بیان اینکه آمریکا قابل اعتماد نیست، گفت: مذاکره باید از موضع قدرت انجام شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام شمس الله سراج در خطبه‌های امروز نماز جمعه در مصلی امام خمینی (ره) اظهار کرد: آمریکا نشان داده که قابل اعتماد نیست، تاریخ را بخوانید از اول انقلاب بلکه قبل از انقلاب هرچه قول داده و امضا کرده به نوعی زیرش زده است.

وی افزود: وقتی شما می‌گویید مذاکره غیر مستقیم یعنی من شما را به عنوان یک طرف مذاکره‌ای که مورد اعتماد باشه قبول ندارم.

این مسئول تصریح کرد: این مذاکره یک شروع است، و اینکه کی تمام می‌شود با خداست، باید صبر داشته باشیم.

حجت الاسلام سراج گفت: موضوع مهمی این روزها که بحث بین المللی است، بحث مذاکرات فردا و مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا، گاهی سوال می‌کند عزیزان که آقا دیگه مذاکره، مذاکره است چرا شما می‌گویید غیر مستقیم و آنها میگویند مستقیم؟

وی افزود: کلمات سیاسی دارای بار معنایی است، به این سادگی‌ها نیست که ما فکر کنیم حالا دو نفر بشینند و یک تصمیمی بگیرند، وقتی شما می‌گویید مذاکره غیر مستقیم یعنی من شما را به عنوان یک طرف مذاکره‌ای که مورد اعتماد باشه قبول ندارم، و آمریکا نشان داده که قابل اعتماد نیست، تاریخ را بخوانید از اول انقلاب بلکه قبل از انقلاب هرچه قول داده و امضا کرده به نوعی زیر قول و امضا خود زده است.

امام جمعه موقت ایلام ادامه داد: اینکه رهبر انقلاب فرمودند مذاکره نه عاقلانه است نه هوشمندانه حرف درستی است.

وی گفت: البته مذاکره باید دو تا شرط داشته باشد، یک از موضع قدرت باشد، در برجام ۱ ما بعضی وقت‌ها همینجور اعتماد کردیم که بعد از برجام خود آقایون برجامی گفتند که در بعضی موارد ما مجبور به دادن امتیاز شدیم، الان موقع امتیاز نیست و حرف امام اینجا جالبه، اینکه ترامپ دم به ساعت تهدید می‌کند که نمیدونم یا مذاکره یا فلان، مرحوم امام (ره) خیلی قشنگ دارد می‌گوید که این تهدیدهای آمریکا مانند یک شیری است که تهدید می‌کند ولی در همان حال از جای دیگه یه چیز دیگری صادر شده دُمش هم تکون می‌دهد که ۴ نفر دیگر بیایند و میانجیگری کنند این حرف امام است، یعنی تهدیدهای او تیم مذاکره کننده را نترساند که خبری است، هیچ خبری نیست.

وی اظهار کرد: طعاً در حوزه نظامی هیچ غلطی نمی‌تواند انجام دهد و در حوزه سیاسی و اقتصادی هم که این همه تحریم‌ها تا به حال این‌جوری شده، البته اگر زرنگ باشیم می‌توانیم امتیاز بگیریم، در حوزه هسته‌ای می‌شود معامله کرد، طبیعتاً وقتی درجه خلوص اورانیوم ما تا نزدیک ۱۰۰ رفته می‌شود با ۱۰ یا ۲۰ درصد تخفیف از آن امتیاز گرفت، لذا باید مذاکره سربلندانه انجام داد و البته باید صبر داشت، یکی از برگ برنده‌های دشمن در مذاکرات صبر است، ما اگر صبر نداشته باشیم باختیم، این مذاکره یک شروع است، و اینکه کی تمام می‌شود با خداست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار