آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۸۴۷۶
عربی عضو کمیسیون عمران مجلس:

تولید مسکن صنعتی نباید درگیر فرآیند‌های پیچیده اخذ مجوز بماند

عضو کمیسیون عمران مجلس با تأکید بر ضرورت توسعه روش‌های نوین ساخت‌وساز، گفت: بسیاری از مدل‌های وارداتی به دلیل عدم بومی‌سازی، در کشور بازدهی لازم را نداشته‌اند. باید با تسهیل روند‌ها و کاهش بروکراسی، میدان را برای بخش خصوصی و مهندسان داخلی باز کنیم تا مسیر تولید مسکن صنعتی و مدرن شتاب بگیرد.
تولید مسکن صنعتی نباید درگیر فرآیند‌های پیچیده اخذ مجوز بماند

 به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، یاسر عربی، با اشاره به لزوم استفاده از روش‌های نوین و صنعتی‌سازی در ساخت‌وساز مسکن، مطابق با چشم‌انداز برنامه هفتم توسعه گفت: دولت در برخی مراحل تلاش کرده است با الگوبرداری از تجارب کشور‌های دیگر، روش‌هایی را وارد کشور کند. هرچند برخی از این اقدامات تا حدودی موفق بوده‌اند، اما بسیاری از آنها به دلیل عدم بومی‌سازی و تناسب نداشتن با شرایط اقلیمی و فرهنگی ایران، بازخورد مناسبی نداشته‌اند.

وی افزود: معتقدم باید ساخت مسکن را تا جای ممکن به مردم و بخش خصوصی سپرد. اگر فضا و بستر لازم فراهم شود، افرادی که تمایل دارند روش‌های نوینی را در ساخت‌وساز اجرا کنند، نباید بیش از حد درگیر فرآیند‌های پیچیده اخذ مجوز و استانداردسازی شوند. البته این مسائل بی‌اهمیت نیستند، اما باید مسیر را برای نوآوری تسهیل کرد.

عربی ادامه داد: امروز در بسیاری از کشور‌های جهان شاهد به‌کارگیری روش‌های جدید در ساخت‌وساز هستیم. ما نیز می‌توانیم با بهره‌گیری از توان مهندسان، معماران و نیرو‌های متخصص داخلی که سابقه قابل توجهی در هنر معماری و مهندسی دارند، به ارائه روش‌های نوین دست یابیم. تنها کافی است شرایط برای آنها فراهم شود.

عضو کمیسیون عمران مجلس در پایان تأکید کرد: کمیسیون عمران مجلس در دوره کنونی، به دلیل حضور اعضای متخصص و آشنا با حوزه‌های عمرانی و مدیریت شهری، ظرفیت خوبی برای اتخاذ تصمیمات مؤثر در این زمینه دارد. امیدواریم با همکاری وزارت راه و شهرسازی، بتوانیم موانع موجود را کاهش دهیم و بستر لازم برای تحول در صنعت ساخت‌وساز کشور را فراهم کنیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار