تولید ۴۷ هزار و ۸۱۶ تن محصولات دامی در خمین
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۸۷۲۴

تولید ۴۷ هزار و ۸۱۶ تن محصولات دامی در خمین

رئیس جهاد کشاورزی خمین گفت: سال گذشته ۴۷ هزار و ۸۱۶ تن محصول دام و طیور در شهرستان تولید و روانه بازار شد.
تولید ۴۷ هزار و ۸۱۶ تن محصولات دامی در خمین

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، احمدرضا جعفری رئیس جهاد کشاورزی خمین گفت: این محصولات شامل ۲۹هزار و ۸۳۵ تن شیرخام، چهار هزار و ۳۰ تن گوشت قرمز و ۱۱هزار و ۹۵۱ تن گوشت سفید است.

وی با بیان اینکه، یک‌هزار و ۷۴۰ تن تخم‌مرغ نیز پارسال در خمین تولید و روانه بازار شد، عنوان کرد: تولید ۳۰۰ تن عسل از دیگر محصولات تولیدی در این شهرستان است.

رئیس جهاد کشاورزی خمین ادامه داد: پنج میلیون و ۳۰۷ هزار و ۳۶۵ قطعه جوجه‌ریزی در ۲۲ واحد مرغداری گوشتی این شهرستان در سال جاری انجام و در یک واحد مرغ مادر گوشتی ۶۰۰ هزار قطعه جوجه یک روزه تولید شد.

جعفری از رهاسازی ۷۳۷ هزار و ۷۰۰ بچه ماهی در سال گذشته در خمین خبر داد و گفت: ۹۴۰ هزار تخم چشم زده ماهی پارسال به خمین وارد شد.

وی بیان کرد: ۳۲ هزار و ۴۰۰ تن خوراک دام و طیور با ارز نیمایی نیز طی سال گذشته در خمین توزیع شد.

پربازدیدترین آخرین اخبار