آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۱۹۱

آتش‌سوزی انبار پنبه در جرسقان شیراز مهار شد

رئیس آتش‌نشانی شیراز گفت: آتش‌سوزی انبار پنبه در جرسقان مهار شد؛ حادثه تلفات جانی نداشت.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، هادی عیدی‌پوردر این باره به خبرنگاران گفت: گزارشی مبنی بر وقوع آتش‌سوزی در یک انبار پنبه واقع در روستای جرسقان ۲۴ فروردین ۱۴۰۳ به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که بلافاصله تیم‌های عملیاتی به محل اعزام و حادثه را بطور کامل مهار کردند.

وی با اشاره به حضور سه ایستگاه عملیاتی به همراه خودروهای اطفای حریق و دستگاه تنفسی در محل حادثه افزود: با توجه به شدت آتش‌سوزی و احتمال سرایت آن به یک منزل مسکونی مجاور، نیروهای آتش‌نشانی با سرعت عمل از سه جهت اقدام به اطفاء حریق کردند.

عیدی‌پور، وسعت انبار دچار حریق را حدود ۵۰۰ متر مربع اعلام کرد و گفت: مقدار زیادی تشک و پنبه در این انبار طعمه حریق شده بود که با تلاش بی‌وقفه تیم‌های عملیاتی، آتش خاموش شد.

وی با تأکید بر مهار کامل آتش‌سوزی بیان کرد: در حال حاضر اقدامات نهایی برای جابجایی مواد سوختنی و بررسی دقیق محل جهت پیشگیری از شعله‌ور شدن مجدد در حال انجام است.

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری شیراز در پایان گفت: این حادثه هیچ‌گونه تلفات جانی نداشته و علت وقوع آن نیز در دست بررسی است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار