آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۲۵۷

روشنایی ۳۰ میلیاردی با ابتکار نیرو‌های فنی گچساران

رئیس اداره تعمیرات برق اداره خدمات مهندسی شرکت نفت و گاز گچساران گفت: نتیجه تلاش نیرو‌های متخصص این اداره بیش از ۴۴ میلیارد ریال صرفه‌جویی طی ۶ ماهه اخیر تاکنون بوده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محسن ترکیان تبار، رئیس اداره تعمیرات برق اداره خدمات مهندسی شرکت نفت و گاز گچساران اظهار کرد: تخصص و تجربه نیروهای یک سازمان می تواند به نوآوری و کاهش هزینه ها منجر شود.

وی بیان کرد: اداره برق خدمات مهندسی این شرکت یکی از جمله ادارات پیشرو در اقدامات نوآورانه و صرفه جویی هزینه ها با توجه به دانش فنی و تخصصی کارکنان این اداره است.

رئیس اداره تعمیرات برق اداره خدمات مهندسی شرکت نفت و گاز گچساران تصریح کرد: طی ۶ ماه سال گذشته تاکنون بیش از ۵۴۵ چراغ پر مصرف و پروژوکتور قدیمی به ال ای دی جدید تبدیل شده است.

ترکیان تبار عنوان کرد: بیش از ۷۲۵ عدد پروژکتور ال ای دی و انواع چراغهای خیابانی نیز توسط اداره برق خدمات مهندسی تعمیر شده است. 

وی گفت: این اقدامات نورآورانه و توسط نیروهای فنی این اداره صورت گرفته است و صرفه جویی ناشی از این اقدامات حدود ۳۰ میلیارد ریال می باشد. 

رئيس اداره تعمیرات برق خدمات مهندسی نفت و گاز گچساران با اشاره به اقدامات اداره برق خدمات مهندسی در نورپردازی و زیبا سازی معابر و اماکن عمومی این شرکت خاطرنشان کرد:نورپردازی و زیباسازی روشنایی میدان آزادگان احداث تونل نور دیجیتال در پارک بانوان (کاجستان)، نورپردازی و نصب سان لایت پایههای روشنایی برق بلوار شهید تندگویان از چهار راه بیمارستان تا میدان ناحیه مقاومت بسیج گچساران رنگ آمیزی و نصب المان شرکت نفت و گاز گچساران در پایههای روشنایی از جمله اقدامات این اداره طی ۶ ماهه گذشته تاکنون بوده است.

وی با اشاره به ایجاد ۲ تونل ۱۵۰ متری نور در پارک کاجستان توسط اداره برق خدمات مهندسی شرکت بهره برداری نفت و گاز گچساران گفت: این تونل نور یا استفاده از چراغهای پیکسل ال ای دی با ۵۲ حالت دیجیال با اعتباری افزون بر ۸۹۰ میلیون تومان انجام شده است. ترکیان تبار بیان کرد: در صورت واگذاری نصب و راه اندازی این تونل به پیمانکار مبلغی بیش از ۲۰ میلیارد تومان برای این طرح هزینه می شد اما خرید و نصب چراغهای این تونل نوری توسط اداره برق خدمات مهندسی انجام گرفت.

وی افزود:این اقدام باعث صرفه جویی بیش از ۱۰ میلیارد و ٤۰۰ میلیون ریال شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار