
عرضه کالابرگ فعلا بدون تغییر است/اطلاع رسانی در صورت اتخاد تصمیم جدید

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دولت چهاردهم خبر داد که از این پس طرح کالابرگ الکترونیکی برای ۳ دهک کم درآمد ادامه خواهد داشت.
امروز برخی از رسانهها از این سخن وزیر کار، حذف کالابرگ الکترونیکی برای دهکهای درآمدی ۴ تا ۷ را برداشت کردند.
حذف کالابرگ برای دهکهای ۴ تا ۷؟
در همین راستا سیده مرجان دبیری سخنگوی طرح ملی کالابرگ الکترونیکی، در پاسخ به پیگیری خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو گفت: در فاز سوم طرح کالابرگ الکترونیکی، اجرای روند پیشین همچنان ادامه خواهد داشت و در صورت اتخاذ هرگونه تصمیم جدید، اجرای آن به مراحل آتی این طرح موکول خواهد شد.
او همچنان افزود: مرحله جاری این طرح، مطابق روال گذشته، در روز چهارشنبه ۲۷ فروردینماه اجرا خواهد شد. در صورتی که مقرر شود تخصیص کالابرگ به دهکهای درآمدی متوسط جامعه (دهکهای چهارم تا هفتم) متوقف گردد، این اقدام در مرحله بعدی طرح اعمال خواهد شد.
دبیری در نهایت بیان داشت: بدیهی است در صورت اتخاذ تصمیم مبنی بر توقف تخصیص کالابرگ به دهکهای مذکور، پیش از اجرای آن، اطلاعرسانی لازم بهعمل خواهد آمد و اینجانب، بهعنوان سخنگوی طرح، اطلاعرسانی رسمی را انجام خواهم داد.