آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۴۹۰

افزایش ۱۵ درصدی صادرات از مرزهای کرمانشاه در سال گذشته

استاندار کرمانشاه از صادرات سه و نیم میلیارد دلاری در سال ۱۴۰۳ خبر داد و گفت: این میزان صادرات نسبت به سال پیش از آن افزایش ۱۵ درصدی داشته است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، منوچهر حبیبی استاندار کرمانشاه امروز (۲۵ فروردین ماه) در نشست کارگروه ساماندهی بازارچه‌های مرزی استان که با حضور معاون اجرایی رئیس جمهور برگزار شد، حجم صادرات از مرزهای استان در سال گذشته را سه‌ونیم میلیارد دلار اعلام کرد و گفت: این میزان صادرات نسبت به سال پیش از آن ۱۵ درصد رشد داشته است.

حبیبی اضافه کرد: علاوه بر صادرات، استان کرمانشاه به لحاظ داشتن تعداد زیادی پایانه و بازارچه مرزی با کشور عراق، سهم قابل توجهی در تردد گردشگران و همچنین زوار عتبات عالیات دارد و ظرفیت افزایش تا حدود ۲.۵ برابر میزان فعلی صادرات ‌و تردد از مرزهای مسافری استان را داریم.

وی اشاره‌ای نیز به مطالبات استان در زمینه مرزها و پایانه‌ها داشت و گفت: یکی از مطالبات ما تهیه ۹ دستگاه «ایکس‌.ری»، شامل چهار دستگاه برای مرز پرویزخان، دو دستگاه برای مرز خسروی و برای هریک از مرزهای شوشمی، شیخ‌صله و سومار نیز یک دستگاه است.

استاندار کرمانشاه با بیان اینکه حدود ۷۰ درصد زائرین اربعین از جاده‌های استان کرمانشاه تردد دارند، افزود: با توجه به ظرفیت‌های کرمانشاه در حوزه تجاری و تردد زوار، تقاضا داریم زیرساخت‌های مرزی استان خصوصاً جاده‌ها مورد توجه ویژه قرار گیرد.

حبیبی با بیان اینکه توسعه پایانه‌های مرزی پرویزخان و خسروی برابر طرح مصوب آنها باید انجام شود، افزود: درخواست دیگر ما تصویب طرح جامع منطقه آزاد قصرشیرین است، زیرا تا زمانی که طرح جامع مصوب نشود، امکان اینکه اقدامات چندانی در این منطقه انجام دهیم، وجود ندارد.

وی همچنین با اشاره به قانون جامع تجارت مرزی و آیین‌نامه‌های آن گفت: تقاضا داریم سهم کولبری از سقف واردات مجاز کالا و همچنین سهم استان کرمانشاه از واردات افزایش یابد.

استاندار کرمانشاه افزایش سهمیه کاروان‌های عبوری عتبات عالیات از مرز خسروی را نیز درخواست کرد و گفت: توسعه پارکینگ‌ خودروهای سواری برای میزبانی از زوار اربعین هم در مرز خسروی و هم سومار ضروری است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار