آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۴۹۶۳۹

گرد و خاک پرواز‌های فرودگاه اهواز را زمین گیر کرد

مدیر کل فرودگاه خوزستان گفت: به دلیل وقوع گرد و غبار هشت پرواز فرودگاه بین المللی شهید سلیمانی اهواز با تاخیر و سه پرواز باطل شده است.
گرد و خاک پرواز‌های فرودگاه اهواز را زمین گیر کرد

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی رزاز در گفت‌وگوی رسانه‌ای بیان کرد: هشت پرواز تا اطلاع رسانی به دلیل نامناسب بودن شرایط جوی با تاخیر همراه است و مردم برای دریافت اطلاعات پرواز خود حتما سایت فرودگاه بین المللی اهواز را رصد کنند.

وی گفت: از شب گذشته تاکنون همزمان با وقوع پدید گرد و غبار پرواز شرکت‌های آتا مسیر اهواز به تهران به شماره ۵۶۲۶، آتا اهواز - تهران به شماره ۵۶۷۴، آتا اهواز - مشهد به شماره ۵۶۴۲، کارون اهواز - بندر عباس به شماره ۲۶۳۱، ماهان اهواز - شیراز به شماره ۴۵۶۳، کارون شیراز - اهواز به شماره ۲۵۸۰، کارون اهواز - شیراز به شماره ۲۵۸۱، کارون اهواز - خارک به شماره ۲۵۵۱ تا اطلاع ثانوی با تاخیر همراه هستند.

رزاز ادامه داد: همچنین پرواز شرکت‌های زاگرس مسیر اهواز - تهران به شماره ۴۰۲۳، وارش اهواز- تهران به شماره ۵۸۵۳ و چابهار اهواز - تهران به شماره ۷۶۴۳ باطل شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار