آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۰۵۶۳
با حضور سه داور از چهارمحال و بختیاری در دوره رفرشینگ ۱۴۰۴؛

گامی دیگر در مسیر رشد داوری اسکواش چهارمحال و بختیاری

رئیس هیأت اسکواش چهارمحال و بختیاری و عضو هیأت رئیسه فدراسیون اسکواش جمهوری اسلامی ایران در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، از حضور سه داور استان در دوره رفرشینگ سال ۱۴۰۴ خبر داد.
گامی دیگر در مسیر رشد داوری اسکواش چهارمحال و بختیاری

آرش محمدی نافچی، در گفت‌وگو با خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، از حضور سه داور استان در دوره رفرشینگ سال ۱۴۰۴ خبر داد.

رئیس هیأت اسکواش چهارمحال و بختیاری و عضو هیأت رئیسه فدراسیون اسکواش جمهوری اسلامی ایران با اعلام این خبر گفت: خوشبختانه سه داور ارزشمند استان شامل آرمان محمدی نافچی، شقایق مولایی کوچکی و طیبه کریمزاده سودجانی با تأیید فدراسیون موفق به حضور در دوره رفرشینگ داوری اسکواش کشور شدند.

وی افزود: این برای سومین سال متوالی است که آرمان محمدی نافچی و شقایق مولایی کوچکی در این دوره حضور دارند و طیبه کریمزاده نیز امسال نخستین تجربه خود را در این دوره مهم پشت سر می‌گذارد. این اتفاق نشان از استمرار و پویایی جامعه داوری اسکواش در استان دارد.

محمدی ادامه داد: دوره رفرشینگ داوری سال ۱۴۰۴، روز چهارشنبه ۲۷ فروردین با حضور ۱۰۰ داور برتر از سراسر کشور در محل آکادمی ملی المپیک تهران برگزار شد. این دوره‌ها با هدف به‌روزرسانی دانش داوران و تمدید مجوز قضاوت در مسابقات ملی و بین‌المللی توسط فدراسیون برگزار می‌شود.

وی با اشاره به رشد هیأت اسکواش استان اظهار کرد: حضور فعال و آمادگی مستمر داوران ما در این دوره‌ها باعث شده چهارمحال و بختیاری در کنار استان‌های مطرح کشور، در حوزه داوری نیز به‌عنوان یکی از استان‌های برتر شناخته شود. این موفقیت نتیجه تلاش جمعی و برنامه‌ریزی هدفمند در هیأت استان است.

رئیس هیأت اسکواش چهارمحال و بختیاری در پایان از حمایت‌های فدراسیون اسکواش و همکاران خود در هیأت استان تقدیر کرد و حضور مستمر داوران استان در دوره‌های تخصصی را حاصل همدلی، آموزش مؤثر و انگیزه بالای فعالان این حوزه دانست.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار