
در گفت و گوی ویژه خبری مطرح شد:
بروجردی: در مذاکرات تضمینها فقط از طرف آمریکا نیست/ رضایی: کشور نباید معطل مذاکرات بماند + فیلم
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس گفت: در مذاکرات تضمینها فقط از طرف آمریکا نیست و کشورهایی مثل روسیه و چین در زمینه تضمینها وارد خواهند شد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، علاءالدین بروجردی در گفت و گوی ویژه خبری امشب اظهار داشت: در مذاکرات تضمینها فقط از طرف آمریکا نیست و کشورهایی مثل روسیه و چین در مذاکرات با آمریکا در زمینه تضمینها وارد خواهند شد که قابل اعتناتر هستند.
در ادامه گفت و گوی ویژه خبری، علی رضایی، سخنگوی کمیسیون امینت ملی و سیاست خارجی مجلس نیز تصریح کرد: اگر کشور را معطل مذاکرات کنیم دست تیم مذاکره کننده ما نیز بسته میشود.
وی افزود: ما به دنبال هر توافقی نیستیم، به دنبال توافق خوبی هستیم که به نفع ملت باشد و باید در مسیر خنثی سازی تحریمها حرکت کنیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.