آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۷۲۰

کلیه مناطق حفاظتی استان به انواع دوربین‌های قوی مجهز می‌شوند

مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری گفت: در سال جاری با توجه به بودجه موجود دوربین‌های طلایی و دور برد و زوم بالا را افزایش می‌دهیم تا کلیه مناطق حفاظتی استان به منظور نظارت بر تالاب‌ها و مناطق حفاظتی به این امکانات مجهز شوند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محسن کریمی قبل از ظهر امروز در نشست خبری که با تأخیر شروع شد به اقدامات حفاظتی که برای جلوگیری از آلوده شدن رودخانه‌ها و تالاب‌ها در نظر گرفته شده است، اشاره کرد و گفت: طرح‌هایی نظیر اینکه طرح‌های تولیدی و صنعتی در مجاورت منابع آبی نباشند، پساب و پسماند واحد‌های صنعتی در منابع آبی تخلیه نشود و طرح‌های نظارتی و حاکمیتی در این راستا انجام شده است.

کلیه مناطق حفاظتی استان به انواع دوربین‌های قوی مجهز می‌شوند

مدیرکل حفاظت محیط زیست چهارمحال و بختیاری افزود: از سال گذشته اقداماتی نظیر تهیه دوربین‌های دید درشب، دوربین‌های دارای زوم قوی، دوربین‌های طلایی و دور برد به منظور پایش و کنترل مناطق حفاظت شده تهیه شده است که در سال جاری نیز با توجه به بودجه موجود این ظرفیت‌ها را افزایش می‌دهیم تا کلیه مناطق حفاظتی استان به منظور نظارت بر تالاب‌ها و مناطق حفاظتی به این امکانات مجهز شوند.

مدیرکل محیط زیست چهارمحال و بختیاری همچنین اقدامات بهبود مدیریت پساب در شرکت خمیرمایه چهارمحال و بختیاری را موفق ارزیابی کرد و گفت: این مجموعه اکنون به استانداردهای لازم رسیده است.

کریمی به مشکلات آلایندگی کارخانه سیمان در منطقه حفاظت‌شده تنگ سیار اشاره کرد و افزود: نظارت مستمر بر فعالیت این واحد صنعتی با پایش آنلاین در حال انجام است اما گاهی بخاطر نقص‌هایی مانند قطعی برق و ...مشکلات فنی کوتاهی پیش می‌آید.

وی همچنین اقدامات بهبود مدیریت پساب در شرکت خمیرمایه چهارمحال و بختیاری را موفق ارزیابی کرد و گفت: این مجموعه اکنون به استانداردهای لازم رسیده است.

بحران کم‌آبی و تأثیر آن بر اکوسیستم منطقه 

مدیرکل محیط‌زیست استان به بحران کم‌آبی و تأثیر آن بر اکوسیستم منطقه اشاره کرد و اعلام کرد: طرح‌های ویژه‌ای برای تأمین منابع آبی پایدار برای حیات وحش و مدیریت تالاب‌ها از جمله ساخت مخازن ثابت بتنی در مناطق حفاظت شده، ساخت آبشخورهای متعدد در مرکزیت مناطق حفاظت شده و خریداری مخازن ذخیره موقت آب برای استفاده از آبشخورها و ... در دستور کار قرار دارد.

کریمی به کاهش پهنه‌های آبی و افزایش اراضی کشاورزی و مسکونی نزدیک تالاب‌ها اشاره کرد و از تلاش‌های اداره کل محیط‌زیست برای جلوگیری از تغییر کاربری این مناطق خبر داد.

واحدهای صنعتی در شهرک‌ها متمرکز شوند

وی ضمن انتقاد از پراکندگی صنایع آلاینده، بر لزوم استقرار واحدهای صنعتی در شهرک‌های متمرکز برای کاهش آسیب‌های زیست‌محیطی تأکید کرد.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان در پایان با اشاره به برگزاری روز زمین پاک در دوم اردیبهشت، شعار امسال این مناسبت جهانی را «توان ما، زمین ما» اعلام کرد و تصریح کرد: تمرکز این شعار بر انرژی‌های تجدیدپذیر و ضرورت تغییر در الگوی مصرف انرژی است.

کریمی به برنامه‌های هفته زمین پاک در استان اشاره کرد و از افتتاح پروژه‌های تصفیه فاضلاب، احداث نیروگاه‌های خورشیدی و برگزاری وبینارهای آموزشی در زمینه مدیریت پسماند خبر داد.

وی همچنین به اجرای پویش «پاکسازی رگ‌های زمین» برای پاکسازی رودخانه‌ها و منابع آبی در سطح استان و کشور اشاره کرد.

مدیرکل محیط زیست چهارمحال و بختیاری ضمن انتقاد از عدم موفقیت در اجرای طرح تفکیک زباله از مبدا، بر ضرورت احداث کارخانه‌های کمپوست و بازیافت در استان تأکید کرد. همچنین به چالش‌های مدیریت فاضلاب‌های صنعتی و بهداشتی پرداخت و از اقدامات انجام‌شده برای تجهیز صنایع به سیستم‌های تصفیه فاضلاب خبر داد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار