پلمب انبار مکمل دارویی غیرمجاز در قزوین
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۱۸۷۹

پلمب انبار مکمل دارویی غیرمجاز در قزوین

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی قزوین از شناسایی و پلمب انبار داروهای مکمل غیرمجاز در این شهر خبر داد.
پلمب انبار مکمل دارویی غیرمجاز در قزوین

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، فرزانه حامدی وفا اظهار کرد: در بازدید مشترک توسط کارشناس اداره نظارت بر فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل‌های معاونت غذا و دارو که با همکاری فراجا صورت گرفت، یک انبار نگهداری داروهای مکمل غیرمجاز در شهرک دانش شناسایی شد.

وی افزود: ۱۴ هزار و ۷۴۹ قلم انواع داروی غیرمجاز شامل انواع شربت‌های مفرح یا ضد افسردگی، داروهای ضدسرفه، پماد، شامپوهای ضد ریزش مو و انواع قرص و شربت با اعتبار ۱۸ میلیارد و ۳۴۸ میلیون ریال در این بازدید کشف و ضبط شد.

دکتر حامدی وفا ادامه داد: انبار یاد شده بعد از بررسی‌های صورت گرفته پلمپ و پرونده متخلف به منظور پیگیری به مراجع قضایی ارسال شد.

به گفته این مسئول، کشفیات یاد شده توسط بازرسان واحد فرآورده‌های طبیعی سنتی و مکمل معاونت غذا و داروی استان قزوین کشف شده و پرونده آن نیز به مراجع قضایی ارجاع داده شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی قزوین خاطرنشان کرد: شهروندان هنگام خرید داروی مکمل به سلامت و مجوزهای بهداشتی توجه ویژه داشته باشند و برای درمان بیماری حتما به پزشک حاذق مراجعه کنند.

پربازدیدترین آخرین اخبار