آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۲۱۷۵

رسیدگی آتش‌نشانی کرج به ۹۵۷ حادثه و حریق در یک ماه گذشته

رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج از انجام ۹۹۹ ساعت عملیات امداد و نجات در یک ماه گذشته خبر داد و گفت: طی این مدت ۲۷۵ مورد حریق و ۶۸۲ مورد حادثه توسط نیروهای عملیاتی این سازمان رسیدگی شده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد یساولی رئیس سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری کرج، با ارائه گزارشی از عملکرد یک‌ماهه این سازمان، از فعالیت ۳۲۳۳ نیروی عملیاتی (نفر ساعت) در قالب ۳۲ ایستگاه فعال خبر داد.

وی بیان کرد: این نیروها در مدت یک ماه با استفاده از ۱۲۳۷ دستگاه خودروی عملیاتی، در مجموع ۹۹۹ ساعت عملیات انجام داده و به ۲۷۵ مورد آتش‌سوزی و ۶۸۲ مورد حادثه پاسخ داده‌اند. همچنین، در همین بازه زمانی، ۱۰۵ مورد استقرار در سطح شهر برای پیشگیری از حوادث احتمالی صورت گرفته است.

یساولی اضافه کرد: در این عملیات‌ها، ۴۳۲ نفر نجات یافتند، ۵۷ نفر مصدوم و ۱۲ نفر نیز جان خود را از دست دادند.

به گفته وی ایستگاه‌های ۱۰۲، ۱۲۲ و ۱۱۴ به ترتیب با ۶۵، ۵۸ و ۵۷ مورد حادثه و حریق، بیشترین مأموریت‌ها را به ثبت رسانده‌اند. در بخش ایمنی و پیشگیری نیز، ۳۶ مورد استعلام در زمان صدور یا تمدید پروانه و ۸۷ مورد استعلام مربوط به پایان‌کار صادر شده است.

رئیس سازمان آتش‌نشانی کرج همچنین از صدور ۲۹ گواهی علت حریق، انجام ۱۰۵ مورد اخطار ایمنی در اماکن شهری، بازدید از ۲۹ مکان عمومی، ۵ واحد صنعتی و ۷ مکان تجاری خبر داد.

او در پایان با اشاره به اقدامات آموزشی صورت گرفته، گفت: در یک ماه اخیر، ۱۶ دوره آموزشی ایمنی و آتش‌نشانی ویژه شرکت‌ها، مدارس، ادارات، کارورزان و داوطلبان با حضور ۳۲۴ فراگیر و ۲۶ مربی، به مدت ۱۱۵۴ ساعت برگزار شده است.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار