آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۳۰۲

استاندار هرمزگان: امکانات لازم برای کنترل حادثه انفجار بندرشهید رجایی بسیج شد

استاندار هرمزگان با اشاره به اینکه بررسی علت حادثه در بندر شهید رجایی نیاز به زمان دارد، گفت: در حال حاضر همه امکانات و تجهیزات لازم برای کنترل این حادثه بسیج شده است.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو، محمد آشوری تازیانی روز شنبه با اعلام این خبر به رسانه‌ها اظهار کرد: در حال حاضر تلاش در جهت کنترل حادثه است که با هماهنگی بین بخشی همه دستگاه‌ها در حال اجراست.

وی بیان کرد: رییس جمهور و وزیر کشور نیز در جریان لحظه‌ای این حادثه هستند و ما نیز اقدامات لازم را برای کنترل و اعزام مجروحان حادثه به مراکز درمانی در حال انجام داده‌ایم.

نماینده عالی دولت در هرمزگان با تاکید بر دقت‌نظر بیشتر در بررسی علت حادثه، اظهار کرد: ایمنی بنادر و دریانوردی هرمزگان بر اساس آنچه که در دستورکار قرار گرفته، در حال پایش و رصد لحظه‌ای است.

به گفته وی از آنجایی که منطقه بندر شهید رجایی، منطقه استقرار کانتینرهاست، این اتفاق رخ داده است.

انفجار بزرگی روز شنبه (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) در «اسکله شهید رجایی» بندرعباس به وقوع پیوست.

تاکنون اطلاعات دقیقی درباره علت حادثه و میزان خسارات احتمالی منتشر نشده است.

بر اساس گزارش‌های اولیه، تیم‌های امدادی و نیرو‌های امنیتی در محل حضور دارند و عملیات بررسی و امدادرسانی در حال انجام است.

تحقیقات جهت مشخص شدن ابعاد این حادثه همچنان ادامه دارد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار