آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۴۵۷۵

اطفاء حریق بندر شهید رجایی توسط هواپیمای ایلوشین سپاه

اطفاء حریق بندر شهید رجایی توسط هواپیمای ایلوشین سپاه ادامه دارد.
اطفاء حریق بندر شهید رجایی توسط هواپیمای ایلوشین سپاه

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، عملیات اطفا حریق در خاموش کردن آتش بندر شهید رجایی توسط هواپیمای ایلوشین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ادامه دارد.

نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز از روز گذشته تمام امکانات و تجهیزات خود را برای کمک به حادثه بندر شهید رجایی بندرعباس بسیج کرد.

بالگرد‌های آتش نشان، آمبولانس ها، نیرو‌های واکنش سریع و همچنین بیمارستان‌ها و درمانگاه‌های این نیرو در همان دقایق ابتدایی حادثه به حالت آماده باش درآمده و برای کمک به محل حادثه اعزام شدند.

گفتنی است به محض وقوع حادثه تعداد ۱۵ دستگاه آمبولانس نیروی دریایی سپاه به محل اعزام شده و بیمارستان حضرت صاحب الزمان (عج) این نیرو تا الان بیش از ۲۳۰ مصدوم این حادثه را پذیرش و تحت مراقبت‌های ویژه قرار دادند.

همچنین در همان ابتدای وقوع حادثه تیم بالگردی نیروی دریایی سپاه شامل بالگرد‌های امدادی برای انتقال سریع مصدومان و بالگرد‌های اطفاء حریق نیز جهت کنترل آتش سوزی به محل اعزام شدند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار