
آمادگی ناوگان باری گلستان برای جابجایی ۲ میلیون تُن محصول زراعی

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، عادل مصدقی، در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: استان گلستان با دارابودن ۱۴ هزار و ۵۲۸ ناوگان باری سبکوسنگین، ۱۴ هزار و ۷۱۳ راننده و ۸۸ شرکت حملونقل باری برای جابهجایی محصولات کشاورزی استان در فصل زراعی جاری آمادگی کامل دارد.
وی تصریح کرد: همچنین آمادگی لازم برای ۱۴ تشکل صنفی بخش بار، شامل، تشکلهای کارگری، کارفرمایی و کانون رانندگان هم برای حملونقل محصولات کشاورزی فراهم شده است.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای گلستان ابراز کرد: در صورت کمبود ناوگان نیز فراخوان بهرهمندی از ناوگان باری سایر استانها نیز انجام شده و هماهنگیهای لازم صورتگرفته است.
مصدقی گفت: پیشبینی برداشت محصولات کشاورزی در سال زراعی جاری قریب به دو میلیون تُن است و به همان میزان نیز جابهجایی صورت میگیرد.
وی یادآور شد: بهمنظور بهرهوری از این ظرفیت باید نسبت به پرداخت بهموقع کرایه از سوی صاحبان کالا و تخلیه و بارگیری بموقع کالا در مراکز و انبارها اقدام شود.
مدیرکل راهداری و حملونقل جادهای گلستان افزود: در سال گذشته، بیش از هفت میلیون و ۷۶۸ هزار تُن بار با ۷۷۶ هزار و ۶۹۲ سفر برون و دروناستانی جابهجا شد.