آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۶۷۲
در نطق پیش از دستور؛

قالیباف: دستگاه‌های نظارتی و امنیتی در حال بررسی دقیق برای کشف هرگونه سهل انگاری یا تعمد در واقعه بندرعباس هستند+فیلم

رئیس مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور گفت: دستگاه‌های نظارتی و امنیتی در حال بررسی دقیق برای کشف هرگونه سهل انگاری یا تعمد در واقعه بندرعباس هستند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس در نطق پیش از دستور گفت: کادر درمان حتی در بخش غیر دولتی به سمت مراکز درمانی شتافتند، مراکز انتقال خون مملو از جوانان شد، آتش‌نشانان نیرو‌های هلال احمر و عموم نیرو‌های امدادی و خلبانان هواپیما‌های اطفاع حریق سپاه و ارتش جان خود را کف گرفتند.

وی افزود: مسئولان ارشد کشور با دستور ریاست محترم جمهور از اولین ساعات حادثه در میدان حاضر شدند.

قالیباف بیان کرد: دستگاه‌های نظارتی امنیتی و نمایندگان ویژه ۴ کمیسیون تخصصی مجلس شورای اسلامی همانگونه که رهبر معظم انقلاب در پیام خود امر کردند از اولین ساعات حادثه به صورت میدانی در حال بررسی دقیق و موشکافانه برای کشف هرگونه سهل انگاری یا تعمد در این واقعه هستند

رئیس مجلس اضافه کرد: هیچ واژه‌ای توان قدردانی از این ملت رشید را ندارد، پیوند این مردم با یکدیگر و با ایران عزیز تاریخی و از عمق جان است.

وی همچنین ادامه داد: دشمنان ما همچون گذشته آرزوی درهم شکستن این پیوند‌ها را و برهم زدن امنیت و آرامش ایران عزیزتر از جان را به گور خواهند برد.

 

کد ویدیو

 

پاسخ قالیباف به تهدید نتانیاهو در حمله به تاسیسات نظامی ایران

رئیس مجلس گفت: نخست وزیر جنایتکار رژیم آپارتاید صهیونیستی بار دیگر برای جلوگیری از مرگ سیاسی خود راه گزافه‌گویی را برگزیده و ملت بزرگ ایران را تهدید کرده است.

وی افزود: بیچاره‌ای که از ترس بازداشت شدن مسیر سفر‌های هوایی خود را هر روز تغییر می‌دهد و منفورترین جنایتکار تاریخ معاصر است چهره واقعی رژیم جلاد را پس از چند دهه فریبکاری رسانه‌ای در دنیا و به خصوص برای جوانان آمریکایی و اروپایی افشا کرده و افتخاری جز بمباران مدارس و بیمارستان‌ها ندارد و به هیچ کدام از اهداف اعلامیه خود در ابتدای جنگ نرسیده است و رژیم جعلی صهیونیستی را در ناامن‌ترین شرایطش قرار داده است.

قالیباف بیان کرد: همه این بحران‌های عمیق اقتصادی سیاسی اجتماعی و بین‌المللی این رژیم را به چنان ضعف عمیقی رسانده است که مجبور شده‌اند با دستاوردسازی و تهدید؛ لاف در غریبی بزنند.

 

کد ویدیو

 

نتانیاهو مثل پادشاه عریان ضرب المثل‌هاست که کسی او را جدی نمی‌گیرد

رئیس مجلس گفت: نتانیاهوی جنایتکار فاسد در عمر منحوس سیاسی خود ثابت کرده است که هر بار لاف محکم‌تری بزند در میدان با شکست بزرگتری رو‌به‌رو شده است.

وی افزود: کابوس حماس او را متوهم‌تر از قبل کرده و ادعای بلعیدن استخوانی را دارد که از گلویش بزرگتر است.

قالیباف بیان کرد: همه دریافتند که او به مثابه همان پادشاه عریان ضرب المثل‌هاست که کسی جدیش نمی‌گیرد. قدرت‌ها فهمیده‌اند که او برای منافع شخصی خودش همه را قربانی خواهد کرد.

رئیس مجلس ادامه داد: او تلاش می‌کند تا به خیال خود مذاکرات در جریان را هم بزند و به نظر می‌رسد حنای او دیگر برای سیاستمداران جهان و حتی دوستان این رژیم رنگی ندارد.

وی خاطرنشان کرد: امروز همه فهمیدند که حیات رژیم صهیونیستی در آدم کشی و جنایت است و صلح و ثبات و آرامش آنها را مجنون و پریشان می‌سازد.

 

کد ویدیو

 

رژیم صهیونیستی بدون اجازه آمریکا دست به حماقت نمی‌زند/ هر تعرضی به ایران، همه پایگاه‌های آمریکا را در معرض پاسخ ایران قرار خواهد داد

رئیس مجلس گفت: ما مواضع نخست وزیر رژیم صهیونیتسی را صرفاً لفاظی کم ارزش برای تاثیر بر روند مذاکرات غیر مستقیم بین ایران و آمریکا می‌دانیم و آن را جدی نمی‌گیریم، اما نسبت به یک مسئله تردید نداریم که اگر روزی حتی درصدی از این لفاظی‌ها هم جنبه عملی پیدا کند رژیم صهیونی بدون اجازه آمریکا دست به هیچ ما جراجویی و حماقتی نمی‌زند.

وی افزود: بنابراین برای اینکه دشمن دچار خطای محاسباتی نشود روشن اعلام می‌کنیم مردم ایران فریب بازی قدیمی پلیس خوب و پلیس بد را نمی‌خورند و همانطور که قبلا نیز تصریح کرده‌ایم هر تعرضی به کشور عزیزمان ایران به معنای آتش زدن بشکه باروت است که کل منطقه را منفجر خواهد کرد و همه پایگاه‌های آمریکا در کشور‌های منطقه را در معرض پاسخ ایران قرار خواهد داد و این کشور‌ها نیز هزینه ماجراجویی رژیم صهیونیستی را خواهند داد.

 

 

کد ویدیو

 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار