آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۵۹۰۳

۲۵۱ بازرسی از مراکز آموزشی ایلام انجام شد

معاون صمت ایلام گفت: ۲۵۱ مورد بازرسی از مراکز آموزشی استان انجام شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مهدی ماهانی ظهر سه شنبه در گشت مشترک بازدید و بازرسی از بوفه مدارس سطح شهر ایلام، با حضور اعضای کمیسیون نظارت و دستگاه‌های مرتبط از جمله صمت، مرکز بهداشت، تعزیرات حکومتی، اماکن، اتاق اصناف و …هدف از انجام این مهم را حفظ سلامت دانش آموزان و اولیاء مدرسه ذکر کرد و گفت: بوفه‌های مدارس صرفاً مجاز به عرضه مواد غذایی و کالاهای مطابق با دستور العمل های بهداشتی هستند.

وی بیان کرد: از آغاز سال تحصیلی تا کنون ۲۵۱ مورد بازرسی از مراکز آموزشی دولتی و غیر دولتی در مقاطع مختلف انجام شده و برای ۳۶ بوفه متخلف پرونده تخلفاتی تشکیل و اعمال قانون شده‌اند.

وی افزود: علی رغم اینکه توجه به تغذیه فرزندان از مهم‌ترین وظایف والدین است، مدیران مدارس هم باید بر فعالیت بوفه آن واحد نظارت کافی و مستقیم داشته باشند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار