آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۲۸۲

آخرین وضعیت قرارداد جنجالی کرسنت/ رأی قطعی پرونده کرسنت به زودی صادر می‌شود

سخنگوی قوه قضائیه گفت: پرونده کرسنت در موعد صدور رأی است، اما هنوز رأی نهایی صادر نشده است. به محض اینکه رأی قطعی صادر شود، اطلاع‌رسانی رسمی با جزئیات کامل انجام خواهد شد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، سخنگوی قوه قضائیه در نشست خبری مشترک با رئیس سازمان بازرسی کل کشور درخصوص آخرین وضعیت پرونده کرسنت و در پاسخ به SNNTV گفت: با توجه به گزارشات ارائه‌شده توسط دستگاه‌های نظارتی در سال‌های گذشته درباره‌ی متهمان پرونده‌ی کرسنت، رسیدگی‌های لازم انجام شد و احکام مربوطه صادر گردید.

 

وی افزود: تعدادی از متهمان محکوم شدند که این بخشی از حکم بوده و نه تمام آن؛ یعنی تنها در مورد بخشی که در مقطع زمانی گذشته، گزارشات تکمیلی ارائه شده بود، رسیدگی صورت گرفت. همچنین، با توجه به گزارشات جدیدی که از سال ۱۴۰۱ تاکنون از سوی نهاد‌های مختلف به قوه‌ی قضاییه ارسال شده، پرونده‌ای تشکیل و در حال رسیدگی است.

 

سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به اینکه جلسات دادگاه برگزار شده، دفاعیات نهایی اخذ گردیده است، عنوان کرد: پرونده در موعد صدور رأی است، اما هنوز رأی نهایی صادر نشده است. به محض اینکه رأی قطعی صادر شود، اطلاع‌رسانی رسمی با جزئیات کامل انجام خواهد شد.

 

پس از افشای برخی تخلفات و فساد‌های احتمالی در روند انعقاد قرارداد، پرونده کرسنت وارد سیستم قضائی ایران شد و تعدادی از مقامات و مسؤولان وزارت نفت و شرکت‌های مرتبط با این قرارداد، از جمله بیژن زنگنه و برخی اعضای هیئت مدیره شرکت ملی نفت، متهم به فساد اقتصادی و سوءاستفاده از موقعیت خود شدند. با گذشت بیش از بیست سال و برگزاری چندین جلسه دادگاه، همچنان روشن نیست که دقیقاً چه افرادی در این فساد نقش داشته‌اند و خسارت ایران از این قرارداد چه میزان است.

 

قرارداد کرسنت یکی از پر حاشیه‌ترین قرارداد‌های نفت و گاز ایران است که در سال ۱۳۸۳ میان وزارت نفت ایران و شرکت پترولیوم کرسنت امارات منعقد شد که براساس آن ایران متعهد به صادرات روزانه ۵۰۰ میلیون فوت مکعب گاز ترش (گاز فرآوری نشده) به شیخ نشین الشارجه در کشور امارات، بود. 

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار