آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۶۵۷
اختصاصی دانشجو؛

تعداد داوطلبان آزمون سراسری در استان کرمان چند نفر است؟

در نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۴، بیش از ۳۵ هزار داوطلب در استان کرمان به رقابت علمی پرداختند و دانشگاه شهید باهنر کرمان به‌عنوان دانشگاه مادر استان، نقش محوری در میزبانی این رویداد ملی ایفا می‌نماید.

به گزارش اختصاصی خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حسین نظام‌آبادی‌پور رئیس دانشگاه شهید باهنر کرمان به همراه محمدرضا اسلامی معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه و نمایندگان سازمان سنجش، از حوزه‌های امتحانی نوبت اول آزمون سراسری در دانشکده فنی و مهندسی و پردیس افضلی‌پور بازدید کردند.

در جریان این بازدید، رئیس دانشگاه با حضور در محل برگزاری آزمون، ضمن بررسی روند اجرای آزمون، از زحمات و همکاری عوامل اجرایی قدردانی کرد و اظهار کرد: برگزاری آزمونی در این سطح از اهمیت و حساسیت، نیازمند هماهنگی دقیق، دقت اجرایی و تلاش شبانه‌روزی همکاران دانشگاهی، سازمان سنجش و نیروی انتظامی است.
 
نظام‌آبادی‌پور اعلام کرد: دانشگاه شهید باهنر کرمان به‌عنوان دانشگاه مادر استان، خود را متعهد به برگزاری منظم، ایمن و با کیفیت این رویداد ملی می‌داند؛ آرامش داوطلبان و ایجاد فضای سالم برای رقابت علمی، اولویت نخست ما است.
 
نظام‌آبادی‌پور همچنین با آرزوی موفقیت برای همه داوطلبان، بر لزوم تأمین امنیت، آرامش و نظم کامل در حوزه‌های امتحانی تأکید کرد و تلاش مسئولان اجرایی را در این مسیر شایسته تقدیر دانست.

همچنین بر اساس اعلام نماینده تام‌الاختیار سازمان سنجش در دانشگاه شهید باهنر کرمان، بیش از ۳۵ هزار داوطلب در نوبت اول آزمون سراسری سال ۱۴۰۴ در استان کرمان شرکت کرده‌اند. 

سید محمدرضا اسلامی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در جریان این بازدید گفت: در نوبت اول آزمون امسال، ۲۳۷۲۴ نفر از داوطلبان زن و ۱۱۷۰۹ نفر از داوطلبان مرد هستند. 

او افزود: در شهر کرمان نیز ۱۰۴۱۰ داوطلب در آزمون شرکت کرده‌اند که از این میان، ۶۷۱۷ داوطلب زن و ۳۶۹۳ داوطلب مرد هستند. 

وی افزود: این داوطلبان در گروه‌های آزمایشی ریاضی، علوم انسانی، هنر، زبان‌های خارجی و علوم تجربی، در دو نوبت صبح و بعدازظهر روز پنج‌شنبه ۱۱ اردیبهشت و یک نوبت صبح روز جمعه ۱۲ اردیبهشت، در حوزه‌های مختلف از جمله سالن کتابخانه مرکزی، سالن امتحانات، تالار دانشجو در دانشکده فنی و مهندسی، تالار افضل کرمانی در پردیس افضلی‌پور، سالن امتحانات دانشگاه پیام نور، دانشگاه ملی مهارت شهید چمران و آموزشکده دختران حضرت فاطمه (س) به رقابت می‌پردازند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار