آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۶۷۱۱

مانور اطفای حریق و امداد در کهگیلویه برگزار شد

امروز مانور ساعت صفر در شهرستان کهگیلویه برگزار شد تا میزان آمادگی دستگاه‌های اجرایی در مواجهه با بحران‌ها ارزیابی شود.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، این مانور با حضور ادارات مختلف از جمله منابع طبیعی، هلال‌احمر، آتش‌نشانی، نیروی انتظامی و جهاد کشاورزی و سایر دستگاه‌های عضو کمیته بحران اجرا شد و هدف آن سنجش سرعت عمل و هماهنگی نیرو‌های امدادی در شرایط اضطراری بود.

در این مانور، اطفای حریق و امداد اجرا شد تا توان عملیاتی دستگاه‌های مسئول مورد بررسی قرار گیرد. فرماندار کهگیلویه تأکید کرد که این تمرین‌ها در راستای افزایش انسجام و سرعت واکنش تیم‌های امدادی بحران است.

سید ایرج کاظمی جو، فرماندار کهگیلویه افزود: از آنجا که ارزیابی مدیریت بحران در کاهش خسارات ناشی از حوادث تاثیر بسزا دارد این تمرین‌ها به‌طور مستمر در سطح شهرستان برگزار می‌شوند تا آمادگی نیرو‌های امدادی و اجرایی در هر شرایطی حفظ شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار