معلمان باید ارزشهای دینی و میهن دوستی را تقویت کنند

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام والمسلمین حسین مظفری در خطبههای نماز جمعه این هفته قزوین، اظهار کرد: نوجوانان و جوانان بایستی به والدینشان که سخن گفتن را به آنان یاد دادند و معلمانی که پایداری این سخنان را به آنها آموختند را در همه احوالات احترام بگذارند.
وی به مناسبت روز معلم اشاره کرد و بیان کرد: هفته عقیدتی، سیاسی سپاه و سالروز شهادت آیت الله مطهری را پیش رو داشتیم که انصافا آثار این عالم دینی همچنان با طراوت بوده و پاسخگوی شبهات حال حاضر جامعه اسلامی میز هست.
امام جمعه قزوین ادامه داد: در فضیلت معلمان همین قدر کافی است که بگویین نخستین معلم تاریخ خداوند بوده که این خصوصیات نیز به پیامبران آسمانی و سپس ائمه معصومین (ع) نسبت داده شده است.
حجت الاسلام والمسلمین مظفری به مناسبت روز کارگر نیز اشاره کرد و یادآور شد: چرخ تولید در کشور با همت و دستان پرتوان کارگران میچرخد و در عین حال نیز برای خانواده این عزیزان همواره آرزوی موفقیت، سربلندی و سلامتی را از درگاه احدیت طلب می کنیم.
نماینده ولی فقیه در استان به ظرفیت های موجود در بقاع متبرکه اشاره کرد و یادآور شد: در ۴۰ بقعه استان قزوین کارهای فرهنگی بسیار خوبی صورت میگیرد، این در حالی است که مرحوم آیت الله بهجت نیز بسیار به زیارت امامزادگان توصیه می کردند و معتقد بودند که هرگلی، یک بویی دارد.
حجت الاسلام والمسلمین مظفری خاطرنشان کرد: حادثه تلخ و ناگوار بندر شهیدرجایی هرمزگان که به فوت و مصدومیت مردم عزیز ایران منجر شد و سه نفر از این جانباختگان نیز متعلق به استان قزوین بودند را صمیمانه تسلیت عرض می کنم و آرزوی صبر و سلامتی را برای بازماندگان این حادثه دارم.
نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه قزوین گفت: از مردم انقلابی و همیشه در صحنه استان می خواهیم که در مراسم راهپیمایی که به مناسبت محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی تحت عنوان "جمعه های خشم" برگزار می شود، حضور پررنگی داشته باشند.