آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۷۰۹۷

سقوط ۸ درصدی قیمت نفت در یک هفته اخیر/ نشست اوپک پلاس امروز برگزار می‌شود

امروز قیمت نفت به دلیل نشست اعضای اوپک پلاس برای تصمیم‌گیری در مورد سیاست تولید این گروه بیش از یک درصد کاهش یافت و بزرگترین کاهش هفتگی خود را از پایان ماه مارس ثبت کرد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، امروز قیمت نفت به دلیل نشست اعضای اوپک پلاس برای تصمیم‌گیری در مورد سیاست تولید این گروه بیش از یک درصد کاهش یافت و بزرگترین کاهش هفتگی خود را از پایان ماه مارس ثبت کرد.

 

نفت خام برنت با ۸۴ سنت یا ۱.۴ درصد کاهش به ۶۱.۲۹ دلار در هر بشکه رسید. قیمت نفت خام وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۹۵ سنت یا ۱.۶ درصد افزایش به ۵۸.۲۹ دلار در هر بشکه رسید.

 

در طول هفته، نفت برنت بیش از ۸ درصد و نفت خام آمریکا حدود ۷.۷ درصد کاهش قیمت داشتند.

 

نشست اوپک پلاس که بیش از این قرار بود روز دوشنبه برگزار شود، به امروز منتقل شد. اعضای این گروه که شامل اوپک و متحدانش می‌شود، در حال بررسی این موضوع هستند که آیا در ماه ژوئن افزایش تولید نفت را تسریع کنند یا به افزایش کمتری ادامه دهند. قیمت نفت سبد اوپک با افزایش کمی به ۶۶ دلار و ۵۲ سنت در هر بشکه رسیده است.

 

معامله‌گران نفت خود را برای عرضه بیشتر از سوی این گروه آماده کردند، آن هم در زمانی که ترس از کندی اقتصادی ناشی از جنگ تجاری بین ایالات متحده و چین، کارشناسان بازار را بر آن داشته است تا انتظارات رشد تقاضا برای امسال را کاهش دهند.

 

مقامات عربستان سعودی، به متحدان و کارشناسان صنعت نفت اطلاع داده‌اند که تمایلی به افزایش قیمت نفت از طریق کاهش بیشتر عرضه ندارند. اوپک پلاس در حال حاضر تولید خود را بیش از ۵ میلیون بشکه در روز کاهش می‌دهد.

 

پس از آنکه پکن روز جمعه اعلام کرد در حال ارزیابی پیشنهاد واشنگتن برای برگزاری مذاکراتی برای رسیدگی به تعرفه‌های دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا است، معامله‌گران همچنین با توجه به احتمال کاهش تنش تجاری بین چین و ایالات متحده، محتاط شدند.

 

علاوه بر این، تهدید روز پنجشنبه ترامپ برای اعمال تحریم‌های ثانویه علیه خریداران نفت ایران نیز به کاهش بخشی از فشار بر قیمت نفت کمک کرد، چرا که تحریم‌ها علیه ایران عرضه جهانی را کاهش می‌دهد.

 

این تهدید که پس از به تعویق افتادن مذاکرات آمریکا با ایران بر سر برنامه هسته‌ای این کشور مطرح شد، می‌تواند مذاکرات تجاری با چین، بزرگترین واردکننده نفت خام ایران، را نیز پیچیده کند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار