آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۱۴۱

از ۸۶۱ پل عابر پیاده پایتخت فقط ۱۱۶ پل مکانیزه است

رئیس اداره تصادفات و مهندسی ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ با اشاره به وضعیت پل‌های عابر پیاده و آمار‌های گزارش شده از تصادفات عابرین پیاده در سطح شهر تهران، از رویکردی نوین در طراحی معابر خبر داد که بر ایجاد گذرگاه‌های هم‌سطح و ایمن تمرکز دارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سرهنگ مصطفی زینی‌وند در یک برنامه تلویزیونی با بیان اینکه در حال حاضر ۸۶۱ پل عابر پیاده در سطح شهر تهران نصب شده است، افزود: از این تعداد، ۷۴۵ پل دارای پله‌های معمولی و تنها ۱۱۶ پل به پله‌های مکانیزه مجهز هستند که ۱۰۹ مورد از آنها دارای پله‌برقی و هفت مورد نیز دارای آسانسور هستند که براساس آمار ارائه‌شده، از مجموع ۸۶۱ پل نصب‌شده در پایتخت، ۳۶۰ پل در بزرگراه‌ها، ۱۱۱ پل در بلوار‌ها و ۳۹۰ پل نیز در خیابان‌های شریانی و جهان‌پخش‌کننده قرار دارند.

سرهنگ زینی‌وند با اشاره به مناطق دارای کمترین تعداد پل عابرپیاده گفت: مناطق ۱۲، ۱۷، ۳، ۱۱، ۶، ۱۳ و ۲۲ شهرداری تهران کمترین تعداد پل عابر را دارند که این موضوع، ناشی از تغییر رویکرد در طراحی معابر شهری و توجه به توسعه گذرگاه‌های هم‌سطح، ایمن و آرام‌سازی‌شده در مناطق پرتردد و مرکزی شهر است.

وی با تأکید بر نقش رفتار شهروندان در بهره‌برداری از زیرساخت‌ها افزود: تجربه نشان داده است که در برخی مناطق مانند ۱۱ و ۱۲، حتی با وجود پل‌های عابر، رغبت و تمایل چندانی به استفاده از آنها وجود ندارد؛ از این‌رو، ایجاد گذرگاه‌های ایمن، کانال‌های عبوری و مسیر‌های سنگ‌فرش‌شده می‌تواند جایگزینی مؤثر و کاربردی برای افزایش ایمنی عابران باشد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار