آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۱۴۲
تا پايان تيرماه امسال؛

۴ ناحيه‌ صنعتی در استان چهارمحال و بختياری به بهره‌برداری می‌رسد

مديرعامل شركت شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختياری گفت: با تمهيدات لازم، تا پايان تيرماه سالِ جاری؛ ۴ ناحيه‌ صنعتی در شهرستان‌های اردل، بِن ، سامان و كيار در استان چهارمحال و بختياری به بهره‌برداری می‌رسند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حميد غفاری پیش از ظهر امروز در جمع خبرنگاران گفت: با تمهيدات لازم، تا پايان تيرماه سالِ جاری؛ ۴ ناحيه‌ صنعتی در شهرستان‌های اردل، بِن، سامان و كيار در استان چهارمحال و بختياری به بهره‌برداری می‌رسند. 

مديرعامل شركت شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختياری افزود: مصوّبات نواحی صنعتی مذكور به‌ترتيب با مساحت ۳۷ هكتار برای ناحيه‌ صنعتی كاج در شهرستان اردل،۳۰ هكتار برای ناحيه‌ صنعتی يان‌چشمه در شهرستان بن، ۳۰ هكتار برای ناحيه‌ صنعتی بادام در شهرستان سامان و ۲۳ هكتار برای ناحيه‌ صنعتی وحدت در شهرستان كيار از طريق شورای برنامه‌ريزی استان تأييد و اسناد ثبتی آن‌ها نيز اخذ شده است.

غفاری به تشريح اقدامات شركت شهرک‌های صنعتی چهارمحال و بختياری برای آماده‌سازی نواحی صنعتی مذكور پرداخت و ادامه داد: طراحی، خيابان‌كشی، جدول‌گذاری، تأمين آب و ساخت منبع آب، اجرای شبكه‌های داخلی برق، گاز ، آب، خريد انشعاب برق ، مسيل آب‌های سطحی و ... از جمله مهم‌‌ّ‌ترين برنامه‌های عملياتی اين شركت در راستای بسترسازی برای نواحی صنعتی مذكور بوده است.

مديرعامل شركت شهرک‌های صنعتی استان با اشاره به حمايت سازمان صنايع كوچک و شهرک‌های صنعتی ايران از توسعه‌ بسترهای سرمايه‌گذاری در سطح كشور ، بيان کرد: با تمهيداتِ عمرانی نهایی، ناحيه‌ صنعتی باباحيدر با مساحت ۳۷ هكتار در شهرستان فارسان و هم‌چنين شهرک صنعتی كُنَرک با مساحت ۸۰ هكتار ، طی آيينی در پاس‌داشتِ ۲۱ مردادماهِ سال جاری (روز ملّی حمايت از صنايع كوچك) با حضور مسئولين كشوری و استانی به بهره‌برداری می‌رسند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار