آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۸۲۲۰۰

استاندار: تولید شیلات قزوین باید به ۳۰ هزار تن افزایش یابد

استاندار قزوین با اشاره به ظرفیت بالای شیلات در استان گفت: هدف‌گذاری تولید ۳۰ هزار تن نیازمند حمایت، سرمایه‌گذاری و مشارکت مردم است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد نوذری روز سه‌شنبه در نشست شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان قزوین با اشاره به ظرفیت‌های موجود در بخش شیلات استان اظهار کرد: هم‌اکنون ظرفیت هفت هزار تنی آبزی‌پروری در استان وجود دارد، اما با ایجاد زیرساخت‌های جدید و مشارکت بخش خصوصی، می‌توانیم این ظرفیت را به ۳۰ هزار تن ارتقا دهیم.

وی با تاکید بر راه‌اندازی طرح‌های مشارکتی در روستاهای الموت افزود: باید طرح‌هایی با همراهی مردم و سرمایه‌گذاران اجرایی شود تا زمینه توسعه تولید ماهیان در قفس فراهم گردد، همچنین ایجاد یک واحد تولیدی شیلات در سد نهب قزوین نیز در دستور کار قرار دارد.

نوذری با اشاره به نیاز استان به سرمایه‌گذاری در محدوده‌های آبی مناسب گفت: در بازه‌ای میان ۲۲ تا ۶۰ متر مکعب باید زیرساخت‌های آبزی‌پروری فعال شوند و ما آماده‌ایم ضمن حمایت از سرمایه‌گذاران، موانع و مجوزهای مربوط به ایجاد این واحدها را تسهیل کنیم.

استاندار قزوین افزود: ظرفیت استان در ایجاد واحدهای شیلاتی بسیار بالاست و می‌تواند هزاران فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کرد، مجموعه استانداری نیز برای توسعه این بخش مهم اقتصادی، پای کار بوده و پیگیری‌های لازم را انجام خواهد داد.

وی در ادامه به موضوع اختلافات میان سازمان نظام مهندسی ساختمان و شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین در زمینه طراحی سازه‌های صنعتی اشاره کرد و گفت: سازمان نظام مهندسی، نهادی حرفه‌ای با ساختار قوی در حوزه فنی است، اما باید حرکت آن در راستای توسعه صنعتی و اقتصادی استان هم‌راستا باشد و از طرفی، حقوق صنعتگران هم نباید نادیده گرفته شود.

نوذری با تاکید بر اهمیت نظارت فنی صحیح افزود: سازمان نظام مهندسی باید بر کیفیت و دقت در نظارت تاکید داشته باشد، برای حل مشکلات موجود در زمینه صدور مجوزات و طراحی سازه‌های صنعتی نیز کارگروهی ویژه تشکیل خواهد شد تا مسیر فعالیت سرمایه‌گذاران در حوزه ساخت‌وسازهای صنعتی تسهیل شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار