آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۲۰۵

۹۹ میلیارد ریال کالای قاچاق در لرستان کشف شد

فرمانده انتظامی لرستان گفت: در طرح ارتقای امنیت، بیش از ۱۱ هزار قلم کالای قاچاق به ارزش ۹۹.۲ میلیارد ریال در مناطق جرم‌خیز کشف شد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سردار یحیی الهی روز دوشنبه بیان کرد: به دنبال تدابیر و رهنمودهای فرمانده کل انتظامی کشور مبنی بر پاکسازی نقاط آلوده و مقابله با جرائم، مأموران انتظامی استان با انجام چندین مرحله عملیات ضربتی طی ۲۴ ساعت گذشته، موفق به ثبت دستاوردهای قابل توجهی شدند.

وی افزود: همچنین در حوزه مبارزه با قاچاق کالا، ۱۱ هزار و ۴۰۸ قلم انواع کالای قاچاق به ارزش تقریبی ۱۱ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال کشف و ۱۷ دستگاه خودروی سبک قاچاق‌بر (شوتی) توقیف و ۲۲ متهم در این رابطه دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی لرستان ادامه داد: ۶۱ قبضه سلاح شامل ۴۹ قبضه شکاری و ۱۲ قبضه جنگی همراه با ۳۷۸ عدد انواع فشنگ کشف و ۳۴ نفر در بخش مقابله با سلاح و مهمات غیرمجاز دستگیر شدند.

سردار الهی عنوان کرد: ۲۲۹ کیلو و ۸۶ گرم انواع مواد مخدر و چهار هزار و ۲۰۰ عدد قرص روان‌گردان کشف و ۱۲۱ نفر شامل خرده‌فروش، قاچاقچی و معتاد مواد مخدر در حوزه مبارزه با مواد مخدر دستگیر شدند.

وی افزود: ۸۲ تبعه غیرمجاز در ادامه این طرح دستگیر و طرد شدند، همچنین ۲۳ سارق و سه مالخر اموال مسروقه شناسایی و دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی لرستان اظهار کرد: در راستای اجرای دستورات قضائی و اقدامات انتظامی، ۶۰ متهم و محکوم فراری جلب و چهار نفر نیز به اتهام ارتکاب جرائم تیراندازی و شش نفر از اراذل و اوباش سطح‌دار دستگیر شدند.

سردار الهی از توقیف ۷۸ دستگاه خودروی متخلف و ۵۳ دستگاه موتورسیکلت در جریان اجرای این طرح خبر داد و افزود: پلیس با جدیت در مسیر ارتقای امنیت و آرامش عمومی گام برمی‌دارد و با مخلان نظم و امنیت برخورد قاطع خواهد کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار