آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۳۶۷

اعزام ۸۰ هزار زائر به حج امسال آغاز شد

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور گفت: امسال ۸۰ هزار زائر از ۲۲ فرودگاه برای حج اعزام می‌شوند.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، محمد امیرانی عصر دوشنبه در حاشیه اعزام کاروان حجاج مازندران به سرزمین وحی، اعلام کرد: امسال شرکت فرودگاه‌ها و ناوبری هوایی ایران، برای استقبال از زائران، از ۱۸ فروردین جلسات متعددی را برگزار کرده است.

وی با اشاره به همکاری با هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران و بخش‌های امنیتی در خدمت‌رسانی به زائران، افزود: ۸۰ هزار زائر از ۲۲ فرودگاه کشور به این سفر معنوی اعزام خواهند شد.

امیرانی گفت: فرودگاه شهدای ساری با ۱۸ پرواز، مسئول اعزام حدود ۴ هزار زائر به مناسک حج است و اولین گروه از این زائران امروز راهی سرزمین وحی شدند.

وی با توضیح روند اعزام، افزود: بارهای مسافران پیش از اعزام در فرودگاه دپو شده و توسط پلیس فرودگاه بررسی و بازرسی می‌شود و زائران نیز ۴ ساعت قبل از پرواز در فرودگاه حضور خواهند داشت.

مدیرعامل شرکت فرودگاه‌های کشور، ضمن درخواست از زائران برای کاهش تعداد مستقبلین در فرودگاه‌ها به‌منظور ارائه خدمات بهتر، تأکید کرد فرودگاه شهدای ساری قرار بود بهسازی شود، اما این عملیات به بعد از بازگشت زائران موکول شده است.

امیرانی افزود: این پروژه حدود ۱۰ ماه طول خواهد کشید و طی این مدت فرودگاه قابل بهره‌برداری نخواهد بود، اما با هماهنگی استاندار، تلاش خواهد شد تا فرودگاه زودتر از موعد به بهره‌برداری برسد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار