آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۵۳۷
در پاسخ به SNNTV؛

چمران: در پاساژ علاءالدین عدم امنیت و کسب و کار شهروندان با هم یکی شده است/ بزرگترین مشکلی که در مورد این پاساژ وجود دارد بحث ازدحام جمعیت است+فیلم

رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: در پاساژ علاءالدین عدم امنیت و کسب و کار شهروندان با هم یکی شده است.
چمران: در پاساژ علاءالدین عدم امنیت و کسب و کار شهروندان با هم یکی شده است/ بزرگترین مشکلی که در مورد این پاساژ وجود دارد بحث ازدحام جمعیت است+فیلم

مهدی چمران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران در پاسخ به SNNTV گفت: پاساژ علاءالدین پاساژی خاص و نمونه‌ای از چالش‌های امنیت، آرامش و آسایش برای شهروندان و کسب‌وکار‌های مجاور آن است.

وی افزود: ترکیب این موارد به‌گونه‌ای شکل گرفته که مدیریت فضا را دشوار کرده است. مهم‌ترین مسئله‌ای که در این مکان وجود دارد و توجه زیادی به آن شده، ازدحام جمعیت و تعدد مغازه‌ها و دکه‌های کوچک در کنار یکدیگر است.

چمران بیان کرد: این عوامل، همراه با حضور پرشمار مراجعه‌کنندگان، شرایطی را ایجاد کرده که در صورت وقوع حادثه‌ای، تخلیه سریع و ایمن این پاساژ اهمیت فراوانی دارد.

وی خاطرنشان کرد: تاکنون فرصتی برای گفت‌و‌گو با شهردار جدید منطقه جهت بررسی برنامه‌های آتی فراهم نشده است، اما انتظار می‌رود که مسیر اقدامات مؤثر شهردار پیشین، آقای موسوی، با همان توانمندی و جدیت ادامه یابد.

 

کد ویدیو
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار