تفاهم‌نامه هوشمندسازی ۱۰۰ کلاس درس در سیستان و بلوچستان امضا شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۸۵۷۷

تفاهم‌نامه هوشمندسازی ۱۰۰ کلاس درس در سیستان و بلوچستان امضا شد

مدیرکل نوسازی مدارس سیستان و بلوچستان از امضای تفاهم‌نامه برای تکمیل ۳۰ کلاس و هوشمندسازی ۱۰۰ کلاس با حمایت یک مؤسسه فرهنگی خبر داد.
تفاهم‌نامه هوشمندسازی ۱۰۰ کلاس درس در سیستان و بلوچستان امضا شد

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، میثم لک‌زایی اظهار کرد: بنیاد فرهنگی آموزش قلم‌چی قرار شد ۱۴ پروژه در غالب ۳۰ کلاس درس نیمه‌تمام و سنگی را تکمیل و همچنین ۱۰۰ کلاس درس در مناطق مختلف سیستان و بلوچستان را به تجهیزات هوشمندسازی مجهز کند.

وی افزود: این اقدامات گامی مؤثر در بهبود زیرساخت‌های آموزشی و ارتقای کیفیت آموزش در مدارس سیستان و بلوچستان به‌ویژه در مناطق محروم و روستایی خواهد بود و ما قدردان نگاه مسوولانه و آینده‌نگر بنیاد قلم‌چی هستیم که همواره در توسعه عدالت آموزشی در استان پیش‌قدم بوده است.

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان تأکید کرد: استفاده از فناوری‌های نوین آموزشی در کلاس‌ها یکی از اولویت‌های مهم ما در مسیر تحول و ارتقای نظام تعلیم و تربیت است و این همکاری می‌تواند زمینه‌ساز تحول واقعی در روند یادگیری دانش‌آموزان شود.

وی افزود: اداره‌کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس سیستان و بلوچستان با جدیت پیگیر تأمین، تکمیل و تجهیز فضاهای آموزشی با کیفیت و استاندارد بوده و تعامل با مجموعه‌هایی مانند بنیاد قلم‌چی، ظرفیت بزرگی برای شتاب دادن به این مسیر است.

پربازدیدترین آخرین اخبار