
برخورد قضایی با قطع درختان بلوط در یاسوج

به گزارش گروه استانهای خبرگزاری دانشجو، سید وحید موسویان، دادستان یاسوج با تأکید بر ضرورت صیانت از منابع طبیعی و برخورد با تخلفات زیستمحیطی، از اعزام فوری معاون دادستان برای بازدید میدانی از محل خبر داد. به گفته وی، عملیات قطع درختان با هدف اجرای پروژه آبرسانی و ساخت مخزن آب انجام گرفته، اما در فرآیند جانمایی آن، دقت و ملاحظات زیستمحیطی کافی لحاظ نشده است.
وی افزود: در این زمینه پرونده قضایی تشکیل شده و موضوع در دست بررسی است. در صورت احراز تخلف، با عوامل دخیل در این اقدام غیرقانونی برخورد قاطع و قانونی صورت خواهد گرفت.
این اقدام دستگاه قضایی در واکنش به قطع درختان بلوط، نمادی از جدیت مدعیالعموم در صیانت از حقوق عامه و منابع طبیعی است. هرچند تأمین زیرساختهای حیاتی همچون آب ضرورت دارد، اما بیتوجهی به اصول محیطزیستی میتواند آسیبهایی جبرانناپذیر به طبیعت وارد کند؛ بهویژه در مناطقی چون زاگرس که پوشش جنگلی آن سرمایهای ملی و متعلق به نسلهای آینده است.