آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۵۹۶۴۲

کانون‌های گرد و غبار اصفهان نیازمند مدیریت فوری‌اند

مدیرکل محیط‌زیست اصفهان گفت: استان با کانون‌های فعال گرد و غبار روبه‌روست و نیازمند مدیریت و اقدام فوری است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، مرجان شاکری مدیرکل محیط‌زیست اصفهان گفت: تغییرات اقلیمی سبب تشدید پدیده گرد و غبار در استان‌ها شده است و اصفهان نیز به‌عنوان استانی پهناور با مناطق جنگلی و کویری، از این موضوع مستثنی نیست.

وی تصریح کرد: در حال حاضر تقریباً هیچ استانی در کشور وجود ندارد که از پدیده گرد و غبار در امان باشد و این موضوع متأثر از تغییرات اقلیمی در سطح ملی و حتی جهانی است.

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست استان اصفهان همچنین به پیامدهای بهداشتی گرد و غبار اشاره کرد و گفت: ذرات معلق کمتر از ۲.۵ میکرون می‌توانند آثار زیانباری بر سلامت عمومی داشته باشند.

شاکری افزود: آلودگی هوای اصفهان دیگر به فصول سرد محدود نمی‌شود و در بهار و تابستان نیز شاهد بروز پدیده گرد و غبار هستیم که نیازمند توجه و اقدام فوری است.

وی گفت: در یکی از نشست‌های شورای حفظ حقوق عامه، پیشنهادی مطرح شد مبنی بر اینکه صنایع استان در قالب مسئولیت اجتماعی، در ایجاد فضای سبز در مناطق مستعد گرد و غبار مشارکت کنند.

شاکری افزود: این اقدام می‌تواند در تثبیت این کانون‌ها مؤثر باشد و همزمان نقش صنایع در حفاظت محیط‌زیست را نیز تقویت کند.

وی با تأکید بر لزوم هم‌افزایی میان دستگاه‌های مرتبط تصریح کرد: جلسات کارشناسی با اداره کل منابع طبیعی در این زمینه در حال برگزاری است و با دریافت نظرات تخصصی، امکان تصویب طرح‌های اجرایی وجود خواهد داشت.

شاکری با بیان اینکه پدیده گرد و غبار به ما نشان داد که مشکلات محیط‌زیستی مرز سیاسی نمی‌شناسد، گفت: کانون‌های فعال گرد و غبار در کشورهای همسایه نیز می‌توانند استان‌هایی مانند خوزستان را تحت تأثیر قرار دهند؛ بنابراین، باید با رویکرد منطقه‌ای و نگرش جهانی به این پدیده نگاه کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار