کد خبر:۱۲۶۰۶۲
آغاز ثبتنام اردوهاي جهادي بسيج دانشجويي دانشگاه ياسوج
ثبتنام اردوهاي جهادي تابستان 90 از روز گذشته به همت بسيج دانشجويي دانشگاه ياسوج آغاز شد.
مجيدپناهي در گفتوگو با خبرنگار «خبرگزاري دانشجو» در ياسوج، از آغاز ثبت نام اردوهاي جهادي تابستان 90 اين دانشگاه از روز گذشته خبر داد و گفت: غرفههاي ثبت نام اين اردوها به مساحت 40 مترمربع در فضاي مقابل دانشكده علوم پايه دانشگاه ياسوج داير شده، و به مدت سه روز آماده ثبت نام از دانشجويان علاقه مند به حضور در اين اردوي دانشجويي است.
مسئول كانون بسيج سازندگي بسيج دانشجويي دانشگاه ياسوج با بيان اينكه در اين غرفهها، بخشهايي از جمله پخش نماهنگهاي مربوط به اردوهاي جهادي سال گذشته، ايستگاه صلواتي و نمايشگاه عكس تعبيه شده است، افزود: به بازديد كنندگان از اين غرفهها بروشورهاي حاوي معرفي اردوهاي جهادي، اهداف برنامههاي آنها داده مي شود كه اين موضوع در كنار توضيحات دانشجويان و نيز فارغ التحصيلان جهادگر سالهاي گذشته توانسته است نقش بسزايي در جلب توجه و ترغيب دانشجويان به حضور در اين برنامههاي جهادي داشته باشد.
وی با اشاره به ثبت نام بيش از 100 دانشجو در نيمه اولين روز از زمان ثبت نام تصريح كرد: ثبت نام سه نفر از استادان دانشگاه، از بخشهاي جالب توجه براي دانشجويان است كه حاكي از فراهم بودن روحيه خدمت به مردم مناطق محروم در بين اقشار مختلف جامعه از جمله قشر تحصيلكرده است.
پناهي به حضور 28 دانشجوي بسيجي جهادگر دانشگاه ياسوج در روستاي محروم سادات چاهن از توابع بخش مارگون شهرستان بويراحمد در نوروز 90 به مدت هشت روز خبر داد و گفت: ويزيت 870 بيمار توسط پزشك جهادگر گروه، تحويل دارو به قيمت 40 ميليون ريال به بيماران و احداث مسجد روستا با پيشرفت كاري 80 درصد، بخشي از خدمات دانشجويان جهادگر بسيجي به مردم شايسته اين روستاست.
وي ادامه داد: در تابستان سال جاري، اين مسجد به طور كامل، احداث و تقديم اهالي روستاي سادات چاهن مي شود.
مسئول كانون بسيج سازندگي بسيج دانشجويي دانشگاه ياسوج خاطرنشان كرد: اردوهاي جهادي تابستان امسال بسيج دانشجويي دانشگاه ياسوج از 17 تيرماه به مدت 23 روز برگزار مي شود./انتهاي پيام/
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰