آغاز دوره بین‌المللی داوری بیسبال آسیا در کرج با حضور مدرسان سریلانکایی
آخرین اخبار:
کد خبر:۱۲۶۰۸۳۱

آغاز دوره بین‌المللی داوری بیسبال آسیا در کرج با حضور مدرسان سریلانکایی

دوره بین‌المللی داوری بیسبال درجه C آسیا صبح امروز در مجموعه ورزشی انقلاب کرج با حضور ۳۸ داور ایرانی و خارجی و تدریس مدرسان اعزامی از سوی فدراسیون آسیایی آغاز شد.
آغاز دوره بین‌المللی داوری بیسبال آسیا در کرج با حضور مدرسان سریلانکایی

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، دوره داوری بین‌المللی بیسبال درجه C آسیا از  (یکشنبه ۲۱ اردیبهشت‌ماه) به میزبانی استان البرز در مجموعه ورزشی انقلاب کرج آغاز به کار کرد.

این دوره آموزشی به مدت سه روز و با حضور ۳۸ داور ایرانی و خارجی شرکت‌کننده در رقابت‌های غرب آسیا، به صورت تئوری و عملی برگزار می‌شود. تدریس دوره بر عهده دو مدرس رسمی فدراسیون آسیایی بیسبال (BFA) از کشور سریلانکا، سوجیوا جایانتا و آشان ماهوشانکا است.

برگزاری این دوره هم‌زمان با آمادگی برای شانزدهمین دوره مسابقات بیسبال غرب آسیا است که از روز پنجشنبه ۲۵ اردیبهشت در زمین اختصاصی بیسبال کرج آغاز می‌شود. در این مسابقات تیم‌هایی از ایران، هند، فلسطین، پاکستان، سریلانکا، بنگلادش و افغانستان حضور خواهند داشت.

این رویداد بین‌المللی در چارچوب تقویم رسمی فدراسیون جهانی بیسبال و با هدف ارتقاء دانش فنی داوران منطقه غرب آسیا برگزار می‌شود.

پربازدیدترین آخرین اخبار