کد خبر:۱۲۳۳۱۱۷

زیرساخت‌های ورزشی استان متناسب با رشد جمعیت نیست

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان البرز با اشاره به رشد سریع جمعیت این استان کمبود سرانه ورزشی را یکی از مهم‌ترین چالش‌های حوزه ورزش دانست و خواستار توجه ویژه وزارت ورزش و جوانان به این موضوع شد.

به گزارش خبرنگار گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، حمید رضا رضایی سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان البرز صبح امروز در جلسه‌ای معرفه خود که در سالن باشگاه میلاد شهرداری کرج برگزار شد،ضمن  ارائه برنامه‌های خود برای توسعه ورزش خواستار توجه ویژه به مشکلات زیرساختی این حوزه شد.

وی افزود: این مسئولیت با توجه به شرایط استان البرز وظیفه‌ای سنگین و خطیر است و امیدوارم با همکاری همکارانم در این مسیر موفق عمل کنیم.

رضایی با اشاره به سوابق خود در حوزه مدیریتی گفت: بنده از بدنه همین سیستم هستم و در دو سال اخیر در مجموعه وزارت کشور و استانداری البرز به‌عنوان مدیرکل روابط عمومی استانداری فعالیت داشته‌ام و حالا نیز با اعتمادی که از سوی وزارت ورزش و استانداری البرز به من شده مسئولیت ورزش و جوانان استان را بر عهده گرفته‌ام.

البرز نیازمند توجه ویژه در حوزه ورزش

سرپرست اداره کل ورزش و جوانان البرز با اشاره به رشد سریع جمعیت در این استان تصریح کرد: ماهانه بیش از ۸ هزار نفر به جمعیت استان اضافه می‌شود و این روند چالش‌های جدی در تأمین امکانات ورزشی به وجود آورده است. در حال حاضر البرز تنها ۴۹ صدم درصد از سرانه فضای ورزشی کشور را در اختیار دارد که با توجه به تراکم بالای جمعیت، رقم بسیار پایینی است.

وی ادامه داد: استان البرز با داشتن ۳.۵ میلیون نفر جمعیت هفتمین استان پرجمعیت کشور محسوب می‌شود اما از نظر مساحت، یکی از کوچک‌ترین استان‌ها است، برای مثال شهرستان فردیس با ۸۰۰ هزار نفر جمعیت به اندازه چهار استان ایلام، سمنان، کهگیلویه و بویراحمد و خراسان جنوبی جمعیت دارد اما امکانات ورزشی آن در حد چند کارشناس و مدیر محدود است این شرایط نشان می‌دهد که البرز نیازمند نگاه ویژه از سوی مسئولان وزارتخانه است.

لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های صنعتی و دانش‌بنیان در ورزش

رضایی با تأکید بر لزوم استفاده از ظرفیت‌های صنعتی و دانشگاهی استان برای توسعه ورزش گفت: در استان البرز سه هزارو ۷۰۰ واحد صنعتی فعال و ۱۲ شهرک صنعتی وجود دارد که ۱۶۷ هزار کارگر در آن‌ها مشغول به کار هستند، اما تاکنون ارتباط مؤثری بین صنعت و ورزش برقرار نشده است.

وی افزود: علاوه بر صنعت ۳۸۱ شرکت دانش‌بنیان در استان فعالیت دارند که تاکنون سهمی در حمایت از ورزش نداشته‌اند که ما به دنبال آن هستیم که این شرکت‌ها را به سرمایه‌گذاری در ورزش ترغیب کنیم و از ظرفیت‌های علمی آن‌ها در حوزه فناوری‌های ورزشی بهره ببریم.

ورزش بانوان نیازمند توجه بیشتر است

سرپرست ورزش و جوانان البرز به وضعیت ورزش بانوان در استان نیز اشاره کرد و گفت: بر اساس آمار بیش از ۵۲ درصد از جمعیت ورزشکاران سازمان‌یافته استان را بانوان تشکیل می‌دهند اما متأسفانه امکانات ورزشی برای آن‌ها بسیار محدود است. توسعه فضاهای ورزشی بانوان یکی از اولویت‌های اصلی ما در دوره جدید مدیریت خواهد بود.

رضایی در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر لزوم تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام ورزشی عنوان کرد: یکی از مهم‌ترین برنامه‌های ما استفاده از ظرفیت‌های مولدسازی برای تکمیل پروژه‌های نیمه‌تمام است که  باید از منابع و ظرفیت‌های پنهان برای توسعه زیرساخت‌های ورزشی استفاده کنیم تا بتوانیم شرایط بهتری برای ورزشکاران استان فراهم کنیم.

وی در پایان، ضمن دعوت از رسانه‌ها برای همراهی در توسعه ورزش استان تأکید کرد و ادامه داد: ما متعهد هستیم که در دوران مدیریتی خود هیچ شکایتی از رسانه‌ها نداشته باشیم و از ظرفیت آن‌ها برای اطلاع‌رسانی و پیگیری مطالبات ورزشی استان استفاده کنیم. امیدوارم با همکاری تمامی دستگاه‌ها و مسئولان، بتوانیم جایگاه ورزش البرز را در سطح کشور ارتقا دهیم.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار